ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Servis domácích spotřebičů- plynoservis. Autorizovaný servis Mora - gorenje, plynoservis, roční kontroly plynových spotřebičů. Elektroservis - plynoservis

Zakázková výroba, prodej: -vestavěné skříně na míru -bytové doplňky -zahradní nábytek -ploty -schody -podlahy -obklady -krovy.

Služby: -pokrývačské práce -klempířství -tesařská výroba -demolice a zemní práce -silniční nákladní doprava -pneuservis -prodej pneumatik -likvidace odpadu -odvoz suti.

Výroba, práce: -kovotepectví -galanterní klempířství -pasířství -zámečnictví -restaurátorství.

Nabízíme kompletní sortiment zámečnických prací Naší specializací je doprava a montáž těžkých konstrukcí ve výškách. Služby: -výuka parašutismu. Naše škola parašutismu Vás připraví na tento nevšední ale krásný sportovní zážitek Poskytujeme komplexní služby v oblasti balení záložních i pilotních padáků

Výroba, práce: -truhlářství -okna, dveře, schodiště.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -nástavby a vestavby -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž sádrokartonu. Prodej: -střešní krytiny-BRAMAC, bitumenové šindele -plastová okna, dveře, rolety HOCO -EURO okna -garážová vrata ADVES -střešní okna VELUX -STO-nátěry, omítky, zateplovací systémy

Stavby: -vodohospodářské -vodojemy, vodovody, kanalizace, ČOV -jezy, úpravy vodních toků, kamenné dlažby -odbahňování rybníků, nádrží, revitalizace vodních toků -protipovodňová opatření -čerpací stanice -beranění a vytahování stětových stěn -beranění ocelových profilů, dřevěných pilot -protlaky do průměru 1200 mm -demolice ...

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Prodej, dodávka, montáž: -keramické obklady a dlažby -čedičové dlažby -betonové dlažby.

Služby: -čistění-odstraňování sprejových nápisů graffiti -čistění:schody, podezdívky, chodníky z kamene a betonu, fasády, cihlové zdi, dlažby, obložení, kámen, náhrobky a jiné povrchy -bezprašné čištění a renovace schodů -výroba fotokeramiky -přenos fotek na keramiku.

Služby-řemeslo: -elektroslužba -montáže, opravy, údržba, revize elektroinstalací a hromosvodů -pohotovostní servis 24 hodin denně.

Prodej, dodávka, montáž: -telekomunikační zařízení -požární a zabezpečovací zařízení -výstavba energetických sítí.

Výroba, prodej, poradenství, aplikace: -hydroizolace, ochrana a sanace staveb -stavební chemie -ochranné nátěry -ochrana nádrží pitných vod, vodohospodářských staveb -antikorozní ochrana ocelových konstrukcí proti korozi včetně aplikace pod vodou -za studena vulkanizující gumové materiály.

Vývoj, výroba: -bezpečnostní kabiny pro vysokozdvižné vozíky -ochranné stříšky a kryty pro vysokozdvižné vozíky i jiné stroje -zámečnická -plechové skříně, stojany, rámy, vrata -klempířské, svářečské práce -stříhání a ohýbání plechů na CNC lisu -výroba strojů a přípravků -dodávky zajistíme včetně lakování. Smluvní prodejce a ...

Projekce, dodávka, montáž: -ústředního vytápění -podlahové topné systémy -ekologické zdroje -voda, plyn.

Truhlářství. Výroba nábytku z lamina. -kuchyňské linky na míru -obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, kanceláře -ordinace. Zakázková výroba nábytku včetně návrhu.

Truhlářství: -dřevěná okna, eurookna, dveře, schody -podlahy, vrata, portály, ploty -sauny -rodinné, hotelové, komerční -nábytek -vestavěné skříně -repliky historického nábytku. Služby: -montáž interiérů -sušení řeziva -malované terče-repliky -rekonstrukce památkových vesnických objektů. Nákup a prodej: -sušené ...

Práce: -truhlářské. Výroba, prodej: -dekorativní předměty.

Tesařské práce: -dřevostavby -krovy -nízkoenergetické domy -střechy na klíč -nadkrokevní izolace -pergoly, garážová stání.

Práce: -truhlářské -výroba oken, dveří, podlahy -stavební konstrukce -zakázkové truhlářství -krovy -altány -chatky -nábytek z masivu a lamina -schodiště -balkony dřevěné.

Stavební firma: -stavební práce -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce a zateplování objektů -drobné stavební práce.

Služby: -zemní práce -vrtané studny -sondy -tepelná čerpadla -podvrty -geologické průzkumy -čerpací zkoušky.