Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: -topenářské práce -montáž topení -vodoinstalatérské rozvody z plastů.

Služby: -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce.

Výroba a montáž: -plechová okna -skladové a archivační regálové systémy. Montáž: -elektronické prvky. Výroba: -převodové skříně -parkovací a závorová technika -lehké mobilní tribuny. Služby: -průmyslové velkosériové lakování mokrou cestou do rozměrů v = 2.700 X š = 350 mm -strojní obrábění na klasických i CNC strojích.

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Služby: -malířské a natěračské práce -vnitřní a venkovní -stavební -okna, dveře -konstrukce -ocel, kov -budovy -průmyslové a bytové.

Tepelná čerpadla: -kompletní dodávky tepelných čerpadel vzduch - voda. Chladničky: -prodej a opravy chladniček Whirpool, Electrolux, AEG. Celý sortiment klimatizací je možné dodat i v provedení s tepelným čerpadlem typu vzduch - vzduch.

Služby: -sklenářství -rámování.

Služby, řemeslo: -vodoinstalatérské práce větších i menších rozsahů pro firmy i jednotlivce -montáž vody z plastu -montáž odpadu z novoduru -montáž domácích vodáren -výměny baterií, WC, van, bojlerů, umyvadel a další.

Služby: -geodetická kancelář.

Výroba: -nábytkové kování. Služby: -kovovýroba -zámečnictví. -montážní práce -kompletace výrobků

Silová a slaboproudá elektroinstalace a hromosvody: -vnitřní kabelové systémy -elektroinstalace průmyslových hal i administrativních budov včetně hromosvodů -vnitřní telefonní a datové sítě -dveřní komunikační systémy a videotelefony -elektroměrové, podružné i regulační rozvaděče včetně montáže a oživení. Měření a ...

Služby: -kovovýroba -výroba lázeňských koupelnových kamen z nerezu -zámečnické práce -žaluzie předokenní, markýzy, sítě proti hmyzu. Provozovna: Jeníčkova Lhota č.15.

Služby-řemeslo: -obkladačské a zednické práce -rekonstrukce fasád -montáž sádrokartonových systémů -rekonstrukce bytových jader -instalace zahradních krbů.

Služby-řemeslo: -truhlářství -výroba tesařská.

Firma založena roku 1990. Služby: -klempířské práce -pokrývačské práce -rekonstrukce plochých střech Dodávka, montáž: -všechny druhy střešních krytin -střešní krytina -šindele, ploché střechy -střešní okna.

Služby: -vodoinstalatérské práce -topenářské práce Prodej, dodávky a montáže: -rozvody ústředního vytápění, plynu, vody -potrubní rozvody z nerezových materiálů.

Služby: -veškeré vodoinstalační práce -čerpadla, baterie -bojlery, umyvadla, vany -rozvody, toalety -připojování spotřebičů na rozvod vody.

Výroba: -ekologické palivo -lisované dřevěné brikety Zakázková výroba: -zámečnické práce -mříže, vrata, ploty, schodiště.

Prodej, opravy, montáž: -plynové spotřebiče -kotle.

Stavební práce: -vodohospodářské stavby -inženýrské včetně technické vybavenosti sídlištních celků -zemní práce -kanalizace -vodovody -zhotovení a revitalizace rybníků -výstavba čistíren odpadních vod ČOV -výstavba chodníků, komunikací -demoliční práce.