Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Nákladní doprava: -tuzemská -mezinárodní. Služby: -spediční činnost -vytěžování -práce jeřábem -zemní práce UDS a DH 112 -práce fekálem -převoz dobytka.

Stavba, montáž: -krby s možností napojení na ústřední topení. Práce: -rekonstrukce bytových jader -topenářské -elektrikářské -instalatérské, vodoinstalační Prodej: -nářadí pro jemnou mechaniku -stroje a zařízení pro potravinářský průmysl -potrubí pro výrobu nápojů. Lisování na lisech od 9 do 200 tun -výlisky z nerezového ...

Maloobchod, prodej, pokládka: -veškeré podlahové krytiny -linolea -parkety -korkové podlahy, plovoucí podlahy -koberce -přírodní marmoleum -renovace starých podlah.

Služby: -pokrývačské práce.

Výroba, montáž: -kuchyňské linky, bytový nábytek -vestavěné skříně.

Truhlářství: -zakázková výroba -nábytek -dveře.

Montáže, instalace, rozvod, oprava, dodávky: -vodoinstalace, topení, plyn -teplá, studená voda -zařizovací předměty zdravotechniky -vodoměry teplé, studené vody -ústřední vytápění v klasickém provedení -ústřední topení -potrubí z umělé hmoty, měděné potrubí -ústřední podlahové vytápění -potrubí z umělé hmoty -podlahového ...

Stavební práce: -ruční výkopové práce -obklady a dlažby -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -zemní práce.

Služby, řemeslo: -sklenářství -zasklívání oken a dveří -izolační dvojskla -skleníky -velkoplošné výlohy -zrcadla různých typů a tvarů. Služby: -možnost zasklení přímo na místě -odvoz a dovoz na místo určení.

Služby: -zakázková výroba -interiérové dveře -výroba kuchyňských linek.

Zednictví: -montáž sádrokartonu -pokrývačské -klempířské práce.

Technologie svařování - poradenství. Revize vyhrazených tlakových zařízení, kotlů a tlakových nádob. Zprostředkovatelská činnost: -kovoobrábění -svařování nerez, hliník, ocel -zámečnické práce -potrubářské práce, TZB.

Výroba: -zakázkové truhlářství -okna, dveře -nábytek -stavební truhlářství.

Záměčnictví: -výroba klíčů -prodej, montáž zámků, kování -prodejce TESCOMA.

Truhlářství. Služby-řemeslo: -výroba, montáž -samonosná schodiště -dřevěné nášlapy betonových a ocelových schodišť -půdní schody -zábradlí.

Stavební firma. -rodinné domy na klíč -vodoinstalatérské práce -zednické práce -stavebně truhlářské práce -zámečnické práce.

Služby: -zemní práce -obchodní činnost -stavební materiály -renovace materiálu -renovace náhradních dílů -skrývky -rekutlivace pozemků -demoliční práce -autodoprava do 22 tun* -autojeřáb -MAN s rukou -povrchové úpravy kovů do 2m metrů délky a do průměru 1m -pískování.

Dopravní a technické služby: -nákladní autodoprava -zemní práce -demolice -odvoz suti -výstavba pozemních a inženýrských staveb -oprava a údržba vozovek.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Služby-řemeslo: -truhlářství.

Provádíme veškeré topenářské práce – montáže, opravy, údržbu a revize topných soustav v bytech, rodinných i panelových domech a průmyslových objektech: -návrh optimálního systému topení, zpracování projektu -montáž a demontáž topných systémů –radiátorů, kotlů, rozvodů z mědi, plastu i oceli -návrh a instalace měřicích a regulačních ...

Hydroizolace staveb: - ploché střechy - hydroizolace - tepelné izolace - klempířské práce - bazény, zahradní jezírka.

Tesařství a pokrývačství Služby: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce. Prodej a montáž: -všechny typy střešních krytin -krovy a sádrokartonové konstrukce -střešní okna VELUX, ROTO -ONDULINE, asfaltové šindele.

Služby-řemeslo: -hydroizolace plochých střech, balkonů a teras -zelených střech, pomocí výrobků firem Firestone, Fields, Dehtochema, Dektrade asfaltové výrobky -montáž krytin -Bramac, Tondach, Betonpres, KM Beta, plechové krytiny -montáž okapů a ostatních klempířských prvků -okna Velux, Prima, Fenestra. Prodej: ...