Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba, montáž: -střechy a střešní konstrukce -klasické vázané krovy z trámů, příhradové, sponkované vazníky typu gang-nail včetně statického návrhu -tesařské konstrukce, dřevěné haly, půdní nástavby, altány -impregnace a sušení dřeva.

Montáž, opravy, údržba, revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Výroba: -sportovní potřeby -ultralehká letadla, doplňky z laminátů, kompozitů -helmy pro paragliding, lyžování, skeit.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -obklady, dlažby -minerální podhledy -strojní omítání -zednické práce - bání panelů a dveřních otvorů v panelech - mřské a natěračské práce - strojní omítání

Prodej, montáž, servis: -celodřevěné, laminátové plovoucí podlahy značek -korek podlahový, obkladový -podlahářské práce.

Služby: -strojní omítání za pomoci omítacích strojů -zateplování fasád cert.system firmy CEMIX a CAPAROL.

Podlahářské práce, montáž, prodej: -plovoucí laminátové podlahy -plovoucí dřevěné podlahy -koberce -lina, PVC -korkové plovoucí podlahy -pokládka kaučuku -úprava povrchů, stěrkování -pokládka a renovace parket -lepení lina na stěnu.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Stavební projekce: -rodinné domy -technický dozor. Stavební firma: -kompletní dodávky staveb -vodoinstalatérské a topenářské práce -tesařské a pokrývačské -montáž sádrokartonových konstrukcí -zateplování fasád.

Služby: -sklenářství -zasklívání.

Instalatérství Služby: -instalatérské práce -vodoinstalační práce.

Služby: -vodoinstalační práce -rozvody vody. -topení plyn

Výroba: - zámečnická - kovovýroba.

Klempířství a pokrývačství. Klempířské práce: -všechny druhy materiálů -měď, pozink, titanzinek -parapety, okapy, svody, oplechování. Pokrývačské práce: -rekonstrukce střech -nové střechy -všechny druhy krytin-pokládka, výměna -difuzní fólie -laťování -osazení střešních oken.

Služby: - jeřábnické práce - autojeřáb AD 20.

Služby-řemeslo: -rozvody vody, kanalizace, topení -instalatérské práce -drobné stavební práce -solární systémy -centrální vysavače -půdní mikrofon (HYDROLUX) -zjišťování poruch vodovodních sítí -zjišťování tras metalichých kovů (VIRAX)

Výroba, prodej: -akvária, vivaria -terária, paludaria. Služby: -sklenářství -broušení -leštění -vrtání -řezání.

Stavební práce -zednické -obkladačské -rodinné domy na klíč -rekonstrukce budov, bytových jader.

Služby: -měřicí a regulační technika -elektroinstalace.

Kompletní dodávky a montáž: -pokládání parket -plovoucí podlahy -koberce -PVC, lina -korky -OSB desky -kompletní renovace starých dřevěných podlah -stěrkové hmoty. Služby: -lajnování hřišť.

Práce: -geodetické -vytyčování hranic pozemků -geometrické plány -vytyčování staveb -geodetické práce v investiční výstavbě -zaměřování inženýrských sítí -zaměřování liniových staveb -digitalizace dat -správa GIS -katastr nemovitostí -poradenský servis v KN.

Zemní práce minibagry CAT 302.5: -kompletní realizace přípojek -základy, bazény, septiky, meliorace -čištění potoků a rybníčků -terénní úpravy a svahování -řezání asfaltu.

Topenářské a vodoinstalatérské práce - stavba dřevostaveb Prodej, montáž: - tepelná čerpadla

Maloobchod, prodej, pokládka: -koberce -lina, podlahové krytiny -vinylové podlahy -THERMOFIX -EXPONA.

Služby: -elektromontážní, elektroservisní a revizní práce -instalace hromosvodů, kamerových systémů, venkovního osvětlení a požární signalizace.