Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: -ploché střechy -zateplování střech -ochranné nátěry střech -izolace -proti radonu -proti vodě -zemní -pokrývačské práce. Dodávka a montáž: -ploché střechy -střešní taškové krytiny -střešní asfaltové šindele -střešní zahrady a terasy.

Maloobchod, prodej: -koberce bytové, zátěžové -PVC podlahoviny, sokly, svařovací šňůry -korek podlahový a obkladový -plovoucí podlahy laminátové, dýhované, dřevěné -parketové, palubkové podlahy -stěrkovací hmoty, lepidla, lišty -obklady stěn a stropů -sádrokartonové desky -obklady a dlažby. Instalace a montáže: -koberce, ...

Truhlářství: Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kompletní interiéry.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -špaletová okna -eurookna -vnitřní dveře -vchodové dveře -zárubně -točená schodiště. Materiál: -masivní dub, buk, smrk, borovice -lamino. Povrchová úprava dle požadavků zákazníka.

Služby: -malířské a natěračské práce.

Služby: -elektromontáže -elektroinstalační práce -voda, topení, instalace, rozvody -stavební práce -výměna bojlerů včetně dodávek.

Služby: -strojní vrtání studní -podvrty (130-500mm), zatahování kovových pažnic systém CENTREX, TUBEX -vrty pro tepelná čerpadla od 160mm výše -inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum, -podzemní sanační práce, piloty a podloží -vyhledávání a průzkum ložisek nerostů a vodních zdrojů -zemní práce pomocí strojů a ...

Revize, oprava, údržba: -elektrické zařízení -hromosvody. Montáže: -elektroinstalací.

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Služby: -slaboproudé rozvody i zemní -počítačové sítě -zabezpečovací systémy -telefonní rozvody. Maloobchod, prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM -výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -žaluzie -výklopná garážová vrata HORMANN -shrnovací dveře a stěny -skříně na míru s posuvnými dveřmi (možnost splátkového prodeje). Služby-řemeslo: -truhlářství -zámečnictví -izolatérství.

Služby: -revize filtroventilačních zařízení v úkrytu -opravy filtroventilačních zařízení a všech komponentů s ním spojených -funkční zkoušky dle předpisů jednotlivých FVZ -montáž FVZ -dodávka FVZ a veškerého zařízení i vybavení úkrytů v souladu předpisem -tlakovou zkouška -zkoušku plynotěsnosti úkrytu ...

Sklenářství. Služby: -řezání, broušení, vrtání plochého skla a zrcadel -zasklívání oken a dveří. Výroba, prodej: -akvária -terária.

Služby: -malířství -natěračství -úklidové práce.

Kominictví: - čištění a revize komínů - vložkování komínů pro spotřebiče na plyn a tuhá paliva - oprava komínů - drobné opravy pecí, pece, kamen - šamotování.

Vodoinstalace. Služby: -veškeré vodoinstalační práce -čerpadla -baterie -rozvody -připojování spotřebičů k rozvodům vody -topenářské práce -instalatérství.

Realizace: -kopané i vrtané studny, čerpací zkoušky a další práce v oborech hydrogeologie (hydrogeologický posudek a průzkum) a sanační geologie. Provádíme inženýrskogeologický průzkum a geotechnický průzkum. Projektujeme vodohospodářské stavby.

Služby: -vrtané studny -septiky a jímky -tepelná čerpadla -vodovodní přípojky.

Truhlářství, zakázková výroba, prodej: -dřevěná okna a dveře -nábytek všeho druhu -kuchyně, pokoje -ložnice, kanceláře -stoly, židle -bytové doplňky.

Služby: -protipožární nástřiky a nátěry -protipožární ucpávky a stěny -nátěry elektrických kabelů -protiplísňové a ochranné nátěry.

Lokalizace zemních kabelů, montáž hromosvodů, montáž veškerých kabelových rozvodů, inteligentní elektroinstalace, ochrana před bleskem a přepětím, podlahové nebo stropní vytápění, EZS elektronické zabezpečovací systémy. Dálkové ovládání topení přes telefon, PC, veškeré GSM ovládání a sledování objektů, anténní a satelitní rozvody. Rozvody pro ...

Služby: -vysoušení zdiva -vysoušení, sanace vlhkého zdiva -vlhkostní průzkum -měření vlhkosti CM a DAAR metodou -magnetokineze -poradenství v oboru. Prodej: -sanační omítky RÖFIX -protiplísňový postřik Schimmel Stop -vápenné barvy SARIMAL -nopované folie DÖRKEN -kondenzační vysoušeče vzduchu -protiplísňový přípravek BIO ...

Truhlářství. Služby: -truhlářské práce.

Stavby: -inženýrské -průmyslové -bytové a občanské -zateplování budov. Prodej, montáž: -zařízení pro bezdotykové spouštění vody-vodovodní baterie, sprchy, pisoáry.