Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby-řemeslo: -elektroinstalace -elektroinstalační práce. Revize: -elektrické rozvody.

Tesařské práce: -opravy stávajících krovů -realizace nových krovů -laťování -pokládka paropropustné fólie. Pokrývačské práce: -pracujeme se značkami Bramac, Tondach, KM Beta, vše dle moderních technologických postupů. Truhlářské práce: -pergoly, altány -zahradní domky -ploty, vrata, brány -střešní okna -masivní ...

Truhlářství. Služby-řemeslo: -truhlářství, tesařství.

Zámečnické práce: -zákazková výroba a montáž zábradlí -schodiště -vrata, brány, branky -zahradní ocelové přístřešky.

Služby-řemeslo: -zámečnictví. Výroba: -skříně plynoměrů, držáky a úchyty pro jejich připojení -skříně plynových uzávěrů -atypické skříňky -skříně elektro -skříně na olej s okapovou miskou.

Stavební firma: -železobetonové stropní konstrukce -stavby na klíč -rekonstrukce bytových jader -půdní vestavby -sádrokartonářské práce -pokládka dlažby -zámková dlažba -vymývaná dlažba do terčů. Stavebniny: -veškerý stavební materiál -obklady a dlažby -sanitární technika -nářadí pro stavebníky -nátěrové hmoty, ...

Služby: -malířské práce -natěračské práce.

Geodetické práce: -geometrické plány -vytyčování hranic pozemků -zaměření staveb pro kolaudaci -účelové mapy.

Poskytujeme kompletní dodávky zábradlí - poradenství, rozpočty, realizace. Dále poskytujeme elektroinstalační práce, elektronické zabezpečovací systémy, výstavbu fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Služby: -Geodetické práce -Digitální tisk A4- A0 -e-shop -Projektování dopravních staveb -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Služby: -ubytování v chatě a apartmánu. Montáž, opravy: -hromosvody.

Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. Služby: -tesařské práce -podlahářské práce -koberce, PVC, korky, plovoucí podlahy -broušení parket.

Malířské a natěračské práce: -nátěry fasád -nástřiky -dekorativní a tenkovrstvé omítky -benátské štuky a omítky -fládry, batiky.

Opravy, montáž: -elektrické zařízení: -transformátory.

Výroba: -nábytek z masivu -dřevěné dveře, okna, schodiště -kuchyňské linky.

Práce: -zednické -rekonstrukce kulturních památek -stavby na klíč -vodoinstalační práce.

Stavební firma: -kompletní střešní systémy -zateplení budov -stavební práce -instalatérské práce -dřevěné a kovové pergoly.

Montáž: -voda-topení-plyn -práce vodoinstalatérské -práce topenářské -práce plynařské.

Projektování, projekce: -elektro.

Služby: -odstraňování vlhkosti zdiva materiálem Hyseal -měření radonu v součinnosti fy BEKEREL -výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce stávajících objektů.

Realitní, investorská a inženýrská činnost. Služby: -doprava sypkých materiálů, palivového dřeva -odvoz stavební suti a jiných odpadů -nabídka výkopových a zemních prací.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -zemní práce.

Dodávka, montáž: -elektroinstalace. Služby: -elektromontáže -půmyslové objekty, obchody, rodinné domy, byty. Výroba: -rozvaděče.