Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Dodávka, montáž: -skleníky -zimní zahrady.

Dodávky, montáž: -ekologické vytápění -kotle na pelety -solární systémy -kotelny, mobilní kotelny -ústřední a podlahové topení -domovní a průmyslové plynovody -vodovody -vybavení koupelen.

Služby: -podlahářské práce -pokládání parketových vlisů, podlahového korku, mozaikových, plovoucích a prkenných podlah -renovace starých podlah a schodišť. Sídlo firmy: -390 05 Tábor, Vídeňská 2774.

Služby: -výstavba vodovodů, kanalizací, vodních nádrží, revitalizací vodních toků, meliorací a čistíren odpadních vod -výstavba komunikací a chodníků včetně jejich oprav -výstavba a rekonstrukce teplovodních rozvodů -veškeré zemní práce včetně odvozu zemin,

Služby: -kominické práce -komínářské práce -topenářské práce -chemické a mechanické čištění a rekonstrukce kotlů -vložkování komínů na plynná i tuhá paliva.

Elektromontážní práce: -komplexní elektromontážní práce NN zařízení -montáž elektronických zabezpečovacích systémů EZS, EPS -montáž televizních a satelitních systémů -montáž domácích audio a video telefonů -strukturovaná kabeláž IT -montáž el. topných kabelů do podlah a okapů -fotovoltaické elektrárny -revize nářadí ...

Hlavní náplní naší firmy je montáž elektroinstalací, hromosvodů, anténních systémů, datových sítí - strukturovamá kabeláž, revize a projekty elektroinstalací. Provádíme elektromontáže rodinných domů, obchodů, hotelů, výrobních hal a závodů. Dodáváme tepelnou techniku Buderus a úpravny vod AQUINA.

Montáž, prodej: -voda, plyn, topení -vodoinstalace -plynoinstalace.

Stavební práce: -montáž sádrokartonových systémů -rekonstrukce bytových i nebytových prostor -půdní vestavby -sádrokartonové a minerální kazetové podhledy -sádrokartonové příčky a stěny včetně izolací -sádrové omítky, sádrokarton.

Revize, montáže, opravy: -elektroinstalace.

Služby-řemeslo: -strojní vrtání studní, podvrty -vrty pro tepelná čerpadla -inženýrskogeologický a hydrogeologický průzkum -podzemní sanační práce, piloty a podloží -vyhledávání a průzkum ložisek nerostů a vodních zdrojů -zemní práce pomocí srojů a výbušnin -speciální trhací práce a destrukce -hloubkové zakládání staveb včetně ...

Prodej: -pomůcky pro betonářské práce -plastové profily a montážní prvky -plastové distanční podložky -rozpěrné trubky a příslušenství Prodejní sklad Praha: -Praha 5 Smíchov, Nádražní 4 tel.257318636

Služby: -pokládka zámkové dlažby.

Služby: -montáž, opravy, servis, zkoušky a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel -opravy a servis motorových vozidel -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -revize a zkoušky vyhrazených tlakových zařízení -autoservis -pneuservis -montáž LPG.

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba kuchyňských linek -kancelářský a koupelnový nábytek -šatní skříně -rekonstrukce kuchyňských linek -pracovní desky a lišty, dvířka -parapety -dřezy -úchyty -drátěný program -elektrospotřebiče -plovoucí podlahy. Prodejna: Šafaříkova 2027 Tábor 390 02 Tel: 603540054

Výroba, prodej: -kamenictví -výroba z kamene a terasa -hroby -urnové hroby -části pomníků -schody -sekání písem -opravy -rovnání, přebrušování, chemické čištění hrobů -doplňky -vázy, lampy, kříže.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce staveb -zateplovací systémy -vnitřní a venkovní štukové omítky -jednovrstvové strojní zpracování -sádrokartonové konstrukce -vnitřní nátěry, malby fasád. Pronájem, půjčování. -lešení. Velkoobchod: -stavební materiály.

Výroba: -dřevostavby -krovy, střechy, zahradní domky, pergoly, balkóny. Stavební činnost: -výstavba pozemních a inženýrských staveb. Služby: -pokládka podlahových krytin -obkládání stěn.

Obkladačské práce, koupelny, bytová jádra s možností dodání obkladů, dlažeb a stavební chemie.

Pokládka litých a průmyslových podlah. Dále provádíme sanace balkónů, teras, záchytných jímek a bazénů bez bourání původní podlahy.