Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: -truhlářské práce -sušení dřeva. Výroba: -masivní vnitřní a vchodové dveře .

Práce sklenářské: -broušení,vrtání,pískování,pokovování skla -bezpečnostní sklo -izolační dvojsklo -zasklívání stavebních a zemědělských strojů. Výroba: -zrcadel -akvária -terária.

Služby: -úklidové -kanceláře, hotely, školy, domácnosti, nemocnice, kuchyně, stravovací zařízení -průmyslové objekty a výrobní haly -po řemeslech, půdní a sklepní prostory -venkovní plochy, sníh -údržba zeleně -malířské a natěračské práce -drobné zednické práce -zahradnické práce. Provozovna: -37001, České Budějovice, ...

Výroba: -atypický nábytek -okna, dveře -stavebně truhlářské prvky na zakázku -schody.

Práce: -zámečnické -zakázková zámečnická výroba -dílce ocelových konstrukcí. Výroba: -výroba dílců technologických zařízení a strojů -výroba dílců ocelových konstrukcí -výroba zámečnických prvků pro stavebnictví.

Provádíme kompletní elektroinstalace od návrhu po realizaci. Tábor. Jihočeský kraj. Přepěťové ochrany, regulace topení, hromosvody, domácí telefony, videotelefony, strukturovaná kabeláž, protipožární a zabezpečovací systémy, centrální vysavače.

Výroba a prodej: -klempířské výrobky -reklamní zařízení -stojky, tabule, světelné tabule -plastová, kovová, světelná, plastická písmena -velkoplošné billboardy -pasířské práce -informační systémy. Práce: -klempířské -stavební -zámečnické.

Služby: -vrtání studní do průměru 140mm -záruka vyhledání vody -navrtávání kopaných studní -zemní práce.

Stavební firma: -kompletní stavební činnost -veškeré stavební práce, rekonstrukce a demolice. Převažuje profese: -zedník a stavební dělník -ostatní řemesla -obkladač, zámečník, -instalatér, pokrývač -tesař atd. Specializace firmy jsou: -zemní a výkopové práce -likvidace kontaminované zeminy.

Služby: -zámečnické práce -kovoobrábění -výroba tvarových součástí z kovů včetně tepelného zpracování a součástí z plastických hmot -výroba ozubených kol dělicím způsobem.

Služby-řemeslo: -klempířství -klempířské práce.

Služby: -geologická činnost v oboru inženýrské geologie -proutkař.

Oprava, servis: -traktory a přípojná vozidla, pracovní stroje a lehká užitková vozidla -měření emisí dieselových motorů všech typů včetně traktorů -příprava a zajištění STK -zámečnické práce.

Podlahové studio. Prodej, montáž: -dřevěné podlahy lepené, zámkové -masivní dubová prkna -laminátové podlahy -exotické dřeviny. Služby: -renovace podlah -PVC.

Prodej, montáž: -vše pro voda, topení, plyn, odpady -tvarovky, ventily, fitinky, potrubí, drenáž, hadice -kotle, bojlery, čerpadla, radiátory -sanitární technika, keramika.

Základem naší společnosti je precizní práce, která vychází z 18-leté zkušenosti.Naší prioritou je spokojený zákazník.Nabízíme veškeré malířské a natěračské práce.Malování bytových i nebytových prostor.Nátěry fasád, střech, podlah.Speciální chemické nátěry(nátěry bazénů, nátěry konstrukcí atd).Provádíme protipožární nátěry(ocelové, kovové, betonové ...

Montáž: -voda, plyn, topení -kompletní montáž vodoinstalace a zdravotní instalace -plynoinstalace -dodávky kotlů -revize plynu -topení. Prodej: -instalační materiál -topenářský materiál. Stavební činnost: -zateplování budov -rodinné domy na klíč.

Stavební klempířství. Služby: -klempířské, pokrývačské a výškové práce -rekonstrukce starých střech -stavba nové střechy.

Služby: -sklenářské práce -izolační skla.

Služby: -zednické práce -stavební práce -obkladač.

Dokončovací stavební práce: -obklady -dlažby -stavba krbů -kuchyně, koupelny, chodby -izolace -šalování -veškeré zednické práce -schodiště -vodoinstalační práce -omítání -sanační omítky -fasády -zateplování.

Služby: -stavební práce -montáž sádrokartonu -nátěry (thermoshield) -zednické práce -zateplování.

Služby: -lakýrnické práce -malířské práce.

Stavební, vodoinstalační práce: -instalatérské práce, rozvody vody -výměny van, umyvadel -výměny a rekonstrukce odpadů, potrubí -rekonstrukce bytových jader včetně obkladů a dlažeb -rekonstrukce a zateplování budov -novostavba rodinných domů.