Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Výkon zeměměřických činností: - geometrické plány, vytyčení pozemků, zaměření pro projekt, vytyčení a dokumentace stavby.

Služby: -montáž sádrokartonových konstrukcí -dodávka materiálu -kazety -podhledy -příčky -půdní vestavby -tepelná a akustická izolace -malířské a natěračské práce -drobné stavební práce -podlahy -zateplování budov -poradenství.

Realizujeme výkopové, zemní, zednické, truhlářské, zámečnické, malířské, instalatérské a elektrikářské práce či stěhování. Provádíme údržbu a opravy nemovitostí, péči o zahrady. Nabízíme přistavení kontejnerů, odvoz sutí a odpadů, autoplošinu, odtahovou službu, to vše České Budějovice a okolí. Další služby: Nonstop pohotovost

Činnost: - zasklívání balkonů a lodžií.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Podlahářské práce - pokládka dřevěných podlah - lakování a olejování dřevěných podlah - pokládka parket - broušení a renovace parket a dřevěných podlah - pokládka plovoucích laminátových podlah - pokládka PVC - pokládka vinylových dílců - pokládka linolea - pokládka koberců.

Služby - hlubinné vrty pro tepelná čerpadla - studnařské práce - pilotové zakládání.

Služby: -elektromontáže -elektroinstalace rodinných domků, nebytových prostor, škol, restaurací -revize -kabelizace NN i NV -opravy elektroinstalace.

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce.

Stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - zednické práce - obkladačské práce.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -elektroinstalatérské. -zemní prace. Montáž: -tepelná čerpadla. -solární systémy. Projekce: -vytápění.

Prodej, montáž: -plastová a dřevěná okna -hliníková okna a dveře -zimní zahrady -zateplování budov -garážová vrata -interiérové dveře -stínící technika.

Zámečnické práce. Výroba: -ocelové konstrukce

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných ...

Služby: - elektroprojekty - projektování slaboproudých systémů - měření a analýza kvality elektrické energie - elektroinstalace - strukturované kabeláže - optické kabeláže a sítě - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace

Služby: - montáže a opravy elektrických zařízení - ŘZS, EPS, CCTV, STA - strukturovaná kabeláž - čidla a domovní telefony - revize el.zařízení do 1000V - revize nářadí a spotřebičů.

Veškeré geodetické práce: - geodézie v katastru nemovitostí: - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - inženýrská geodézie: - tvorba polohopisných a výškopisných podkladů pro tvorbu projektové dokumentace - výkon funkce odpovědného geodeta - vytyčení stavebních objektů a tvorba protokolů - zaměření ...

Stavební práce: -sanace vlhkého zdiva metodou podřezání -tryskání ocelových konstrukcí -drenážní a odvětrávací systémy staveb -lokální opravy průmyslových podlah -opravy hydroizolačních plášťů plochých střech -hydroizolace spodních staveb.

Práce: -vysokozdvižná plošina -zemní práce. Doprava: -nákladní-AVIA L30, AVIA kontejnery.

Revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení, tlakových nádob stabilních a kotlů. Odborné vzdělávání v oboru plynových zařízení.

Elektro studio - projekce, školení a revize elektro NN. Soudní znalecké posudky.

Veškeré zemní práce, stavby kamenných opěrných zdí, rybníky a jezírka, úpravy zahrad a terénu, hloubení výkopů, přípojky, základy. Stroje:Menzi Muck-lžíce 30cm, 40cm, 60cm, 80cm, svahovací lžíce, kátrovací lžíce. Bobcat T190 pásový smykový nakladač. Wacker Neuson ET24 minibagr 2, 5tuny. Hákový nosič kontejnerů Volvo FM12 nosnost 15, 5tuny, ...