Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: - zednické - obnova památek, historických objektů.

Dodávka, montáž: - klimatizace - tepelná čerpadla - průmyslové chlazení.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Obkladačské a stavební práce - rekonstrukce bytových jader - zednické práce.

Hodinový manžel - montáž nábytku - výměna vypínačů a zásuvek - věšení poliček a obrazů - výměna těsnění - čištění odpadů - drobné zednické práce - sečení zahrady - řezání a sekání dřeva.

Tesařství, pokrývačství a klempířství - realizace a rekonstrukce střech na klíč - montáž střešní krytiny.

Stavební firma - bytová výstavba - rekonstrukce budov a bytů - zednické práce - malířské práce - pokrývačské práce - zemní práce.

Stavební společnost - bytová výstavba - zateplování budov - klempířské práce - obkladačské práce - natěračské práce - půjčovna a montáž lešení.

Elektromontážní práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektroinstalační materiál.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytové doplňky Maloobchod, prodej: -dřevomateriály -nábytkové kování Sklenářství.

Projekční, inženýrská činnost: - vedení vysokého napětí, nízkého napětí

Návrhy a zhotovení interiérů. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice Truhlářské práce.

Dodávka, servis - průmyslové automatizace - elektronika - náhradní díly Zámečnická výroba.

Projektová, inženýrská činnost: -vodoinstalatérství -plynařství -kanalizace a vodovody

Montážní činnost v oblasti vodo topo plyn. Řemesla, služby - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - vrtání

Kompetní realizace řemesel při stavbách. Dodávka, montáž, revize - klimatizace - tepelná čerpadla Řemesla, služby - topenářské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce - vodo topo

Stavební práce: - rekonstrukce - novostavby - sádrokartony - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen

Truhlářská výroba: -kuchyňské linky, dvířka, pracovní desky -dodání vestavěných spotřebičů -okna, dveře, nábytek na zakázku.

Prodej, e-shop - elektroinstalační materiál - jističe, rozvodnice, spínače - svítidla - žárovky - nářadí Řemesla, služby - elektroinstalační práce

Truhlářství. Výroba: -eurookna. -špaletová okna. -skříně, ložnice. -kuchyňské linky.

Malířské a natěračské práce: -interiéry, venkovní fasády -nábytek -stavební dílce -stříkání dílů automobilů -fládrování -doprava dílů zajištěna.

Řemesla, služby: -malířské a natěračské práce -nástřiky -fasády a hlazené omítky za použití stříkací techniky AIRLESS -míchání barev Prodej -vnitřní i fasádní barvy -lazurovací nátěry na dřevo -nátěry na dřevo, kov*, střechy, podlahy -profi mořidla a laky.

Výroba, dodávka, montáž - vybavení pro pekárny - technologické celky pro moučné, kvasové a olejové hospodářství - vybavení škrobáren - vybavení pro masokombináty