Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Projekce, montáž, instalace a servis: -topení -solární zařízení -plynoinstalace -vodoinstalace -klimatizace -měření a regulace.

Kompletní výroba interiérů. -nábytek i atypický -kuchyně -skříně -postele -materiál masiv, lamino. Stavební truhlářství: -schodiště. Vzorková prodejna: čechova 449 Písek

Stavební činnost: -stavby na klíč, novostavby, přestavby -rekonstrukce bytových jader, koupelen včetně obkladů, dlažeb, vodoinstalací -dodávky a montáže sádrokartonů, izolace a zateplování budov a fasád.

Služby: -veškeré geodetické práce -geometrické plány na rozdělení pozemků včetně vyhotovení podkladů pro vklad, zápis nemovitosti do katastru nemovitostí -geometrické plány na zaměření staveb -vytyčení vlastnických hranic pozemků včetně vytyčení rozsáhlých lesních bloků -polohové a výškové vytyčení staveb -polohopisné a výškopisné ...

Služby: -záruční a pozáruční servis všech značek chladniček a mrazniček různých typů a značek -servis průmyslového chlazení -opravy, montáž chladícího a mrazícího zařízení pro laboratoře, zdravotnická zařízení, obchody -montáž klimatizací u Vás doma, ve Vašem obchodě, laboratoři, zdravotnickém zařízení, kanceláři, i jinde, dle ...

Maloobchod, prodej: -sanitární keramika -vodoinstalační materiál -koupelnový nábytek JIKA, LAUFEN, DURAVIT -průmyslové a bytové armatury -koupelnová zrcadla od firmy ellux GLÜCK.

Služby: -konstrukční zpracování rozváděčů -montáž rozváděčů -pro stroje a technologie -pro distribuci a užití el. energie -instalace a servis rozváděčů -prodej elektromateriálu.

Údržba a servis klimatizačních jednotek.

Služby: -zemní práce -demolice -terénní úpravy -zimní údržba.

Služby, řemeslo: -truhlářství -výroba dveří, schodů i eurooken.

Truhlářská výroba: -nábytek -kancelářský nábytek -školní nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -včetně montáže a zaměření -zakázková výroba nábytku -projekty na PC.

Zateplování budov Demolice Zemní práce Kompletní stavební činnost - stavby na klíč - rekonstrukce

Pronájem elektrocentrál 20 - 1200 kVA, Elektroinstalace a záložní napájení. Elektrocentrály pro paralelní a TWIN provoz, bezvýpadkové zálohování sítě UPS. Tepelná čerpadla IVT a ZUBADAN - instalace a servis. Pronájem elektrorozvodů.

Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..

Regionální zastoupení firmy MAPEI. Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -obklady, dlažby -sanitární keramika -konstrukční systém SCHLÜTER pro bezchybné řešení ukončení balkonů a teras -suché maltové směsi -ušlechtilé omítky -lepidla a spárovací hmoty -fasádní barvy a nátěry -podkladové a penetrační nátěry Služby: ...

Služby: -projektová činnost v investiční výstavbě -realitní činnost -technické zkoušky, analýzy -veškeré geodetické práce.

Služby: -instalatérské práce -voda, odpady -rozvody, opravy v rodinných domcích -zámečnické práce -vrata, mříže, poklopy, branky -výměny zámků.

Výroba: -slévárenské modely. Služby, řemeslo: -truhlářství -zámečnictví.

Služby, montáž, servis: -elektroinstalace -zabezpečovací systémy -hromosvody -požární a kamerové EZS, EPS, CCTV -telefonní rozvody -ozvučení.

Studnařské práce: -čištění a kompletace kopaných a vrtaných studní.

Zakázková výroba interiérů, truhlářských výrobků a interiérových doplňků.

Služby: -malířské a lakýrnické práce -nátěry konstrukcí -nátery soklů -nátěry oken a dveří -nátěry zateplených a běžných fasád -malby interiérů -strhávání tapet -pronájem montážní plošiny AVIA MP 13.

Služby: -zemní práce -protlaky pod komunikacemi -vrtací práce -veškeré práce s minibagrem.

Výškové práce: -střešní konstrukce a krytiny -památkové objekty, kostely a další -údržba a kácení stromů -tmelení spár -nátěry a čištění -mytí tlakovou vodou.

Služby: -vzduchové rozvody, kompresorovny Maloobchod, prodej, opravy, servis: -svařovací technika. Prodej, servis: -pístové i šroubové kompresory ORLÍK, SCHNEIDER BOHEMIA, ATMOS Chrást.