Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Malířské a natěračské práce: -nátěry fasád -nástřiky -dekorativní a tenkovrstvé omítky -benátské štuky a omítky -fládry, batiky.

Projektování, projekce: -elektro.

Realitní, investorská a inženýrská činnost. Služby: -doprava sypkých materiálů, palivového dřeva -odvoz stavební suti a jiných odpadů -nabídka výkopových a zemních prací.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -zemní práce.

Dodávka, montáž: -elektroinstalace. Služby: -elektromontáže -půmyslové objekty, obchody, rodinné domy, byty. Výroba: -rozvaděče.

Dodávka, montáž: -skleníky -zimní zahrady.

Montáž, prodej: -voda, plyn, topení -vodoinstalace -plynoinstalace.

Revize, montáže, opravy: -elektroinstalace.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce staveb -zateplovací systémy -vnitřní a venkovní štukové omítky -jednovrstvové strojní zpracování -sádrokartonové konstrukce -vnitřní nátěry, malby fasád. Pronájem, půjčování. -lešení. Velkoobchod: -stavební materiály.

Výroba: -dřevostavby -krovy, střechy, zahradní domky, pergoly, balkóny. Stavební činnost: -výstavba pozemních a inženýrských staveb. Služby: -pokládka podlahových krytin -obkládání stěn.

Služby: -truhlářské práce -sušení dřeva. Výroba: -masivní vnitřní a vchodové dveře .

Výroba: -atypický nábytek -okna, dveře -stavebně truhlářské prvky na zakázku -schody.

Montáž: -voda, plyn, topení -kompletní montáž vodoinstalace a zdravotní instalace -plynoinstalace -dodávky kotlů -revize plynu -topení. Prodej: -instalační materiál -topenářský materiál. Stavební činnost: -zateplování budov -rodinné domy na klíč.

Stavební klempířství. Služby: -klempířské, pokrývačské a výškové práce -rekonstrukce starých střech -stavba nové střechy.

Stavební, vodoinstalační práce: -instalatérské práce, rozvody vody -výměny van, umyvadel -výměny a rekonstrukce odpadů, potrubí -rekonstrukce bytových jader včetně obkladů a dlažeb -rekonstrukce a zateplování budov -novostavba rodinných domů.

Výroba, montáž: -rodinné domy -montované domky -dřevostavby -novostavby -chaty -dřevěné domky. Služby: -doprava vnitrostátní -práce autojeřábem. Prodej: -stavebniny -hutní materiál -doprava do domu.

Regulace vytápění, tepelná čerpadla DANFOSS, alarmy, kamery, kompenzace jalového proudu, hlídače 1/4 hod maxima, PLC MOELLER - EATON, převíjení elektromotorů

Kominicke práce, čištění, kontroly dle nař.vlády č.91/2010 sb.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -modernizace -veškeré stavební práce.

Služby: -malířství -natěračství.

Dodávka, montáž: -elektroinstalace.