Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Truhlářství: - zakázková výroba - kuchyně - obývací stěny - skříně - postele

Stavební činnost, práce: - novostavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - obkladačské

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy, alarmy Jablotron. Práce, montáž: - elektroinstalace - solární systémy pro ohřev vody - tepelná čerpadla.

Výroba, služby: - požární dveře, stěny a okna - eurookna, plastová okna - zateplování oken - jeřábnické práce.

Činnost: - hydrogeologie - vrtné práce (vrty pro tepelná čerpadla, průzkumné vrty...) - dodávka montáž tepelných čerpadel.

Stavby, montáž: - ploty, oplocení - zděné, dřevěné, plastové ploty - ploty z pletiva.

Práce: - zednické - obkladačské.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Stavební společnost - dodání a montáž plastových a hliníkových oken a dveří - zednické práce - zateplování budov - rekonstrukce domů a bytových jader.

Pronájem lešení HAKI. Práce: -zednické -zemní a výkopové práce. -nákladní autodoprava

Montáž: - sádrokarton - minerální kazetové podhledy

Projekce, poradenství: -voda, topení, plyn -vzduchotechnika -klimatizace.

Společnost se zabývá komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -klimatizace -vzduchotechnika -vytápění -plyn. V oboru vzduchotechniky a klimatizace dodáváme kompletní zařízení všech systémů klasické vzduchotechniky ...

Kompletní dodávky střech. Rekonstrukce střech. Pokrývačské práce. Klempířské práce. Montáže střešních oken.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zednictví

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Služby: -návrhy a realizace interiérů Výroba: -nábytek -dveře -okna -schody -obložení

Elektromontážní práce, revize. Ozvučení a osvětlení společenských akcí a koncertů.

Práce: -pokrývačské, tesařské a klempířské

Strojírenská výroba: -nástrojařské přípravky -ozubená kola. Služby: -svářečské práce. Služby-řemeslo: -zámečnické práce.