Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Servis domácích spotřebičů- plynoservis. Autorizovaný servis Mora - gorenje, plynoservis, roční kontroly plynových spotřebičů. Elektroservis - plynoservis

Výroba, práce: -kovotepectví -galanterní klempířství -pasířství -zámečnictví -restaurátorství.

Výroba, práce: -truhlářství -okna, dveře, schodiště.

Služby-řemeslo: -elektroslužba -montáže, opravy, údržba, revize elektroinstalací a hromosvodů -pohotovostní servis 24 hodin denně.

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Provádíme veškeré zednické práce. Novostavby. Rekonstrukce stávajících objektů. Střechy - nové i rekonstrukce. Sádrokartony. Zateplení fasád, tepelné úpravy. Zámkové dlažby. Práce s kamenem - přírodním i lomovým.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -nářadí -elektrické ruční nářadí -AKU nářadí -kleště, kladiva, palice -dílenské skříňky -gola sady -nástroje -dílenské potřeby -technické plyny. Zakázkové truhlářství: -okna -dveře -schody -interiéry.

Služby: -dodávka montáž tepelných čerpadel -vrtání studní, čerpací zkoušky -studniční šachty -ponorná čerpadla.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, šatny, dětské pokoje, kuchyňské linky a veškerý nábytek na míru. Nezávazné zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma. Každý měsíc akce - sleva 11 %.

Služby: -geodetická kancelář.

Truhlářství. Služby-řemeslo: -výroba, montáž -samonosná schodiště -dřevěné nášlapy betonových a ocelových schodišť -půdní schody -zábradlí.

Geodetická kancelář: -geodetické práce -mapovací práce -inženýrská geodézie.

Služby-řemeslo: -voda, plyn, topení -instalatérské, topenářské práce -kotelny a plynovody na klíč -výměna rozvodů vody a topení v panelových domech. Dodávka, montáž: -automatické kotle Ekoefekt, Cargorobot, Ekoperfekt.

Služby-řemeslo: -elektroinstalace -revize.

Služby-řemeslo: -truhlářství.

Stavební práce: -vodohospodářské stavby -inženýrské sítě -zemní práce těžkou mechanizací -výstavba komunikací -výstavba veřejných prostor -demolice. Služby: -nákladní doprava.

Prodej, montáž, servis: -celodřevěné, laminátové plovoucí podlahy značek -korek podlahový, obkladový -podlahářské práce.

Služby-řemeslo: -rozvody vody, kanalizace, topení -instalatérské práce -drobné stavební práce -solární systémy -centrální vysavače -půdní mikrofon (HYDROLUX) -zjišťování poruch vodovodních sítí -zjišťování tras metalichých kovů (VIRAX)

Zemní práce minibagry CAT 302.5: -kompletní realizace přípojek -základy, bazény, septiky, meliorace -čištění potoků a rybníčků -terénní úpravy a svahování -řezání asfaltu.

Služby: -vrtané studny -septiky a jímky -tepelná čerpadla -vodovodní přípojky.

Služby: -vodoinstalatérské práce -vyměření.

Truhlářství. Služby-řemeslo: -truhlářství, tesařství.

Zámečnické práce: -zákazková výroba a montáž zábradlí -schodiště -vrata, brány, branky -zahradní ocelové přístřešky.

Služby-řemeslo: -zámečnictví. Výroba: -skříně plynoměrů, držáky a úchyty pro jejich připojení -skříně plynových uzávěrů -atypické skříňky -skříně elektro -skříně na olej s okapovou miskou.