Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Obkladačské práce, koupelny, bytová jádra s možností dodání obkladů, dlažeb a stavební chemie.

Pokládka litých a průmyslových podlah. Dále provádíme sanace balkónů, teras, záchytných jímek a bazénů bez bourání původní podlahy.

Provádíme kompletní elektroinstalace od návrhu po realizaci. Tábor. Jihočeský kraj. Přepěťové ochrany, regulace topení, hromosvody, domácí telefony, videotelefony, strukturovaná kabeláž, protipožární a zabezpečovací systémy, centrální vysavače.

Stavební firma: -kompletní stavební činnost -veškeré stavební práce, rekonstrukce a demolice. Převažuje profese: -zedník a stavební dělník -ostatní řemesla -obkladač, zámečník, -instalatér, pokrývač -tesař atd. Specializace firmy jsou: -zemní a výkopové práce -likvidace kontaminované zeminy.

Služby-řemeslo: -klempířství -klempířské práce.

Podlahové studio. Prodej, montáž: -dřevěné podlahy lepené, zámkové -masivní dubová prkna -laminátové podlahy -exotické dřeviny. Služby: -renovace podlah -PVC.

Služby: -zednické práce -stavební práce -obkladač.

Dokončovací stavební práce: -obklady -dlažby -stavba krbů -kuchyně, koupelny, chodby -izolace -šalování -veškeré zednické práce -schodiště -vodoinstalační práce -omítání -sanační omítky -fasády -zateplování.

Služby: -stavební práce -montáž sádrokartonu -nátěry (thermoshield) -zednické práce -zateplování.

Služby: -mezinárodní automobilová doprava -vnitrostátní autodoprava do 40tun -zasilatelství -zemní práce -prodej písku, kameniva, drtě -prodej PHM.

Služby: -pneuservis -demontáž, montáž pneumatik -opravy technologií -zemní práce -těžké přepravy do 37tun včetně vyřízení povolení Maloobchod, prodej: -kompletní sportiment pneumatik -náhradní díly na všechny typy automobilů -autobaterie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady, dlažby -betonové dlažby -koupelnové doplňky -stavební chemie -lepidla -tmely silikonové, akrylátové -stěrky, spárové hmoty -přísady do betonů a malt -nářadí pro obkladače. Služby: -obkladačské a podlahářské práce -doprava zboží.

Služby: -zámečnictví. Prodej, montáž, servis: -garážová vrata -vjezdové brány a pohony.

Provádíme veškeré zámečnické a kovářské práce.

Firma PORHANZL provádí veškeré stavební, zednické, malířské a natěračské práce.Specializace na rekonsrukce, opravy památek a renovace sedláckých usedlostí.Dále provádíme tesařské a další práce, které lze najít spolu s fotkama prací na stránkách www.porhanzl.blogz.cz

Služby: -malířské práce -natěračské práce -zpracování účetnictví -stavební spoření.

Služby: -truhlářské práce -stavební truhlářství. -tesařské práce -zemní práce traktorbagr Pila: -Ratibořice - Občiny u Ratibořských Hor -pořez dřeva ve mzdě -prodej řeziva, hranoly, fošny, prkna, latě, sušené truhlářské řezivo, palivové odřezky, piliny -výroba a montáž krovů -lešenové podlážky -palety ...

Služby: -výstavba rekonstrukce všech typů střech -smluvní partneři pro půjčku na střechy BRAMAC -dodávka a montáž systémů KNAUF a RIGIPS -klempířské práce -tesařské práce -půdní vestavby -montáž sádrokartonu -pokrývačské práce. -autodoprava AVIA 30 s valníkem -cenové nabídky. Pronájem, půjčovna a montáž: ...

Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Služby: -výroba schodišť -celodřevěná, ocelová, kombinovaná, samonosná -plovoucí podlahy -dřevěné, korkové, přírodní linoleum -technická příprava pro výrobce schodišť a atypického nábytku, interiéru -interiérová tvorba -atypický nábytek.

Služby: -montáž sádrokartonových systémů -minerální podhledy -půdní vestavby -zateplovací fasády -bytová jádra -interiérové dveře -střešní okna.

Výroba, prodej: -rozvaděče. Služby: -průmyslová automatizace -kamerové systémy -servis, revize elektrických zařízení.

Služby: -kamenické práce -výroba a oprava pomníků.

Služby: -výškové práce -nátěry, čistění, penetrace -kácení stromů -vše ve výškách pomocí horolezecké techniky -opravy výškových budov -stavby lešení.

Služby: -vodoinstalatérské práce -montáž dřezů a bojlerů -veškeré opravy -čištění odpadů -rekonstrukce -výměny stoupaček -montáže vodoměrů. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby, sklo -železářství -potřeby pro kutily a zahrádkáře -klíče a zámky -velký výběr dekorativních svíček -sběr foto a ...