Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby-řemeslo: -zámečnictví -zámečnické, svářečské práce -práce autojeřábem AD20.

Stavební práce: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů, nebytových objektů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -sádrokartony -obklady, dlažby -zámkové dlažby a terasy -oplocení -tesařské konstrukce -zemní a výkopové práce -bourací práce.

Služby: -vodoinstalace -malíř a natěrač -zedník -elektrikář -montáž sádrokartónu a minerálních podhledů -půdní vestavby na klíč -veškeré instalace -obklady a dlažby.

Kovovýroba: -povrchová úprava -práškové lakování -veškeré zámečnické práce -výroba kontajnerů na tříděný odpad -výroba kovového nábytku -židle, křesla s výpletem -kovové kostry na čalouněný nábytek a kovové nohy.

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce -kompletní dodávky kotelen a výměníkových stanic -dodávky a montáž předizolovaných systémů.

Opravy, rekonstrukce a realizace: -ploché střechy -hydroizolace

Výroba: -atypická zakázková výroba -dveře -schody -dělící dřevěné příčky -podlahy -atypické solitéry -kuchyňské linky

Služby: -geodetická kancelář -vyměřování a vytyčování pozemků -vyměřování staveb -zhotovování geodetických plánů.

Veškeré malířské a natěračské práce.

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce - podlahářské práce Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod - vrata i garážová - samostatné brány Prodej, velkoobchod, maloobchod - bytové doplňky Výroba - bytové doplňky Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod - ocelové konstrukce Kompletní kovovýroba

Soustružení a frézování - dřevo Výroba - dekorativní dřevěné výrobky - svítící betlémy - svícny Výroba - dekorativní předměty ze dřeva

Elektroinstalační práce Montáž - hromosvody

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - nábytek (stoly, židle, postele, ...) Zakázková výroba - zahradní nábytek

Natěračské práce Tesařské práce Montáž - hromosvody Zateplování střešních plášťů a půdních prostor Sádrokartonářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Truhlářské práce Výroba - dřevěné obaly Výroba - kuchyně na míru Výroba - schodiště

Truhlářské práce Renovace - podlahové krytiny Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - nábytek (skříně, obývací pokoje, ...) Výroba - dveře (klasické a posuvné)

Autoelektrikářské práce - diagnostika elektroniky osobní i nákladní vozy Servis - nákladní vozy - příprava na STK Servis - osobní vozy - příprava na STK Pneuservis - osobní i nákladní vozy Autodoprava Technické služby za účelem prodeje Zámečnictví Služby - zemědělství

Lakýrnické práce - natěračské práce dveře, radiátory, střechy Malířské práce rodinné domy, byty, kanceláře