Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zedník, zámečník, stavby na klíč.

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti kovoobrábění, který vám poskytne přesně to, co potřebujete? Kovovýroba Klusáček je vaše odpověď. Nacházíme se na adrese Revoluční 573/5, Podivín, a jsme připraveni splnit vaše požadavky s nejvyšší mírou preciznosti a kvality. Naše služby zahrnují širokou škálu kovoobráběcích prací, od soustružení, ...

Firma Martin Rozsypal se sídlem v okrese Vyškov se zabývá komplexní činností v oblasti kominických služeb. V rámci nabízených služeb nabízí např. činnost kontroly a čištění komínů, vložkování komínů, montáž nerezových komínů a stavbu zděných komínů. Působí v rámci celé Moravy.

Hledáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty? IKO STAV s.r.o. je vaše řešení! S naší adresou na Zelné 226/8 v srdci Brna jsme připraveni nabídnout špičkové zednické práce a profesionální služby v oblasti provádění staveb, jejich změn i odstraňování. Naše firma je synonymem pro kvalitu a spolehlivost. S týmem zkušených odborníků a ...

Služby: -obklady a dlažby -přestavba bytovýého jádra -rekonstrukce bytů i rodinných domů -zajištění elektroinstalace.

Truhlářství. -kuchyně na míru Nábytek: -police a regály -obývací pokoje -obývací stěny -stoly -šatní skříně -postele "na míru" aj.

Zednické, obkladačské práce.

Práce: -kominictví, kominík -čištění spalinových cest -revizní zprávy spalinových cest -autorizované měření účinnosti spalovacích zdrojů a množství vypouštěných látek umalých zdrojů znečišťování -vložkování komínů atestovanými materiály -montáže fasádní komínový systém kovových frézování komínů -výroba komínových prvků včetně napojení ...

Práce: -obkladačské -venkovní obložení -vnitřní obložení -vnitřní obložení -ploty -stropní podhledy. Služby: -hodinový manžel -výměna zásuvek, vypínačů, žárovek -zapojení domácích spotřebičů -výměna vodovodních baterií -výměna pračkových, umyvadlových, záchodových ventilů -čištění sifonů -výměna wc -připojení pračky, ...

Stavební firma. Práce: -kompletní stavební činnost -výstavba novostavby, rodinné domy na klíč -rekonstrukce, přestavby rodinných domů -rekonstrukce bytů, koupelny včetně vodo, topo, plyn -zateplování, zateplovací systémy, fasády, omítky -sádrokartonářské práce, zednické práce -půdní vestavby -obkladačské práce -zahradní koupací jezírka, ...

Firma STAVIKA s.r.o. provádí stavební činnost: - RD klíč, stavby na klíč - hrubé stavby - stavby bytové a občanské, průmyslové, vodohospodářské a zemědělské - výrobní a skladovací haly - rekonstrukce objektů, bytů, domů, staveb - revitalizace - práce ve stavebnictví, výstavba, montáž - rekonstrukce bytových jader, půdní ...

Zemní práce Jakub Brhel se specializuje na zemní a výkopové práce minibagrem. Naše služby zahrnují především: výkopy inženýrských sítí, výkopy základů pro rodinné domy, výkopy pro jímky, výkopy pro bazény, skrývka ornice, rovnání terénu, příprava terénu pro zámkové dlažby atd.

BS-Elektrik s.r.o.: Elektrikářské služby na míru Od svého založení v roce 2020 se BS-Elektrik s.r.o. zaměřuje na poskytování prvotřídních elektroinstalačních služeb. S důrazem na spokojenost zákazníků, kvalitu a spolehlivost, naše firma nabízí širokou škálu služeb od oprav elektroinstalací po instalaci kamerových systémů. Naše služby ...

Podlahové vytápění: - elektrické, integrované - ochranné systémy - ovládání - regulace

Prodej, montáž, revize: -komín, komíny -kominické služby.

Projektování, návrhy, technické zpracování interiérů, exteriérů, konstrukce, včetně dodávek, subdodávek, historické opravy, repliky -hotelové interiéry -stolařství -truhlářství.

Peter Kosturko – Spolehlivý partner pro stavební a zemní práce v Popicích. Hledáte odborníka na stavební, zemní, výkopové a bourací práce? Firma Peter Kosturko, sídlící na adrese Široká 253 v Popicích, je tu právě pro vás! Nabízíme profesionální služby s důrazem na kvalitu, rychlost a spolehlivost. Ať už plánujete nový projekt nebo potřebujete ...

Výroba: -lehké ocelové a hliníkové konstrukce, veškeré ocelové stavební prvky -dveře, vrata, brány, schody, zábradlí, mříže -kontejnery na Avia a Man, konstrukce pro FVE -zakázková výroba.

Firma Tomáš Hevera nabízí veškeré terénní, zemní a výkopové práce. V rámci našich služeb realizujeme např. výkopy základů, inženýrských sítí, výkopy pro kanalizaci, pro bazény a další. Provádíme také katrování zeminy. Působíme především v okrese Znojmo.

ELSPACE s.r.o. provádí elektromontáže. Další činnosti: -zpracování projektové dokumentace -technologické zpracování projektové dokumentace -realizace včetně inženýrské činnosti -uvedení zařízení do provozu -zaškolení obsluhy uživatele -revize, servis a údržba.

Realizace zelených střech včetně vyřízení dotací. Rekonstrukce plochých střech. Hydroizolace a zateplení střech, balkónů a teras.

Společnost 86 design s.r.o. se specializuje na truhlářskou výrobu: - kuchyňské linky - šatny - vestavné skříně - obývací pokoje - komerční prostory - kancelářské vybavení - dětské pokoje - koupelny.