Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Realizace plochých, šikmých střech Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Zemní práce. Prodej dříví, betonu. Půjčovna vozíků Demolice Prodej písku.

Služby: - podlahy - opravy a úprav podlahy - chemicky odolné izolace - izolace proti vodě a radonu - injektáže -

Čištění kanalizací a odpadů: - havarijní služba nonstop

Firma ČAJKA - KLIMA s.r.o. zajišťuje servis a prodej pro : - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla - chlazení

Stavební práce: -rekonstrukce rodinné domy -rekonstrukce sklepy, koupelny, kuchyně -obklady, dlažby, podlahy - provedení -obkladačské práce. -izolace, zateplení fasády.

Provádíme práce se strojem JCB 3CX a UNC 060: -technické rekultivace -výkopové práce -bourací a úklidové práce -vrtací práce -zemní práce a terénní úpravy -odvodňování staveniště -odvoz sutě - doprava -práce s paletizačními vidlemi. Opravy: -osobní automobily -zemědělská a stavební technika.

Služby, práce: -elektrické revize -revize elektrického zařízení, elektrických strojů -rezive a kontroly spotřebičů.

PRODEJ PALIVOVÉHO DŘEVA - Miroslav Hřebačka nabízí: Výroba, prodej: -krbové dřevo -palivové dřevo -uhlí Tvrdé dřevo: dub, buk, jasan, habr, akát Uhlí: koks- malý, velký PRMS- prostorový metr sypaný, množství dřeva volně nasypané do objemu 1x1x1 m. Minimální odběr sypaného dřeva je 1 Avie = 8 PRMS Ceník: Druh dřeva: buk, ...

Služby, práce: Autodoprava -silniční doprava -nákladní doprava -zemní práce -mechanizace.

Práce: - sklenářství - zasklívací práce - zasklení vitríny, výlohy - zasklívání okna - zasklívání dveří - zasklení střechy - skleníky - bezpečnostní skla - lepení zrcadlové stěny.

Výroba: -strojírenství -kovovýroba -strojní zámečnictví

Služby: -elektroinstalace -silnoproud -slaboproud -hromosvody -revize.

Vodoinstalatérské, topenářské práce. Vodo, topo.

Služby: -kominictví, kominík -veškeré kominické práce -revize -vložkování komínu.

Práce: -zemní práce -výkopové práce. - výkopy pro kanalizace, elektro, voda, plyn, příprravy na průtlaky Kontejnerová doprava do 4 tun, manipulace s materiálem, nakládání, skládání materiálu. Přistavení kontejneru, odvoz. Dovoz veškerých sypkých materiálů, suti, demolice, vyprošťování vozidel, opravy motorových vozidel.

Služby: -zemní práce -kopání základů staveb, kompletní realizace základních desek -úprava terénu -přeprava a prodej betonu Základové desky: -betonáž pásů a desek -uložení anhydritových a betonových samonivelačních potěrů -přeboušení povrchu před pokládkou finálních vrstev Prodej, servis: -tlakových čističů a zametacích strojů (WAP, ...

Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Firma Tuchler jevištní a textilní technika spol. s r. o. je již více ne 13 let na českém trhu a je dceřinou společností rakouské společnosti Tüchler Bühnen- und Textiltechnik GmbH se sídlem ve Vídni. V našem sortimentu najdete: Samety Zatemňovací látky Akustické tkaniny Moltony, mušelíny, mollina Dekorační a efektní tkaniny Tyly, ...

Sdružení podnikatelů. Montáž a údržba, elektromontáže, elektroinstalační zařízení, hromosvod, revize. Maloobchod, prodej, montáž: -elektroinstalační materiál -PC sítě, síť -zabezpečovací zařízení -hromosvod -TV anténa, antény -kamerový systém, systémy -domácí televizor. Montážní plošina- pronájem.

Komplexní stavební izolace, hydroizolace: -ploché střechy včetně zateplení (asfaltové pásy, měkčené PVC folie, stěrky) -šikmé střechy (šindele, lehké ocelové krytiny) -jímky, nádrže, bazény, tunely, mosty -balkony, terasy, fóliové systémy -proti tlakové vodě, radonu.