Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Činnost - zemní a výkopové práce - výkopy pro inženýrské sítě - výkopy pro přípojky - výkopy pro jímky, bazény, nádrže apod. - výkopy základů.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zednické práce - zateplování fasád - sádrokartony - obklady, dlažby - koupelny a bytová jádra.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce: - elektromontážní - montáž hromosvodů - vodoinstalatérské - topenářské - jádrové vrtání - montáž klimatizací, tepelných čerpadel - zemní práce (CAT 428B).

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - montáž hromosvodů - měření a regulace v oblasti větrání, vytápění a chlazení.

Výškové práce: - nátěry a opravy fasád - opravy, nátěry, demolice komínů - mytí oken, fasád, skleněných plášťů budov - oprava, čištění, nátěry střech Stavební práce: - renovace, nátěry, čištění, opravy - výroba a rekonstrukce bytových jader - obklady kuchyní, sociálních zařízení - dlažby - základní stavební práce

Truhlářství, truhlářské práce, výroba stavební truhlářství, truhlář. Stolařství, stolařské práce, stolař. Výroba nábytku, nábytek na míru: -bytový a kancelářský nábytek -kuchyně, kuchyní, kuchyňská linka -dětský pokoj -dřevená, dřevěné okna, okno, dveře -stoly a židle -schodiště, schody, schodiští -konstrukce, konstrukcí, komponenty, ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační

Práce, řemeslo: - elektroinstalace - elektromontáže - elektroinstalační práce silnoproudé i slaboproudé - návrhy a instalace zabezpečovacích systémů - revize.

Činnost: - stavební práce - klempířské - pokrývačské - zednické Kontejnerová doprava.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - izolace - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - omítky

Činnost - montáž a revize elekro - revize elektroinstalací a hromosvodů - revize el. ručního nářadí a spotřebičů, el. strojů.

Služby: - izolace - hydroizolace - oprava a rekonstrukce plochých střech

Dodávka: -interiérové dveře Sapeli -interiérové dveře Barausse -bezpečnostní dveře -dřevěná schodiště -segmentová schodiště -točité schodiště -půdní schody -schody (obklad) -celoskleněné dveře a stěny -dělící stěny a posuvné panely -podlahy plovoucí, venkovní -sportovní a speciální povrchy ...

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Dodávka, montáž, servis: - systémy inteligentních budov - kamerové systémy

Práce: - pokrývačské - opravy střech - tesařské - klempířské - montáž střešních oken - izolace plochých střech, teras.

Naše firma se specializuje na veškeré zemní práce : úprava terénu, vodoteče, svahy, výkopy, hloubení bazénu, kanalizace, výkopy pro plyn a elektriku, hloubení základů pro domy, bazény, jezírka atd. Zemní práce provádíme bagrem : Caterpillar M315, Caterpillar M312 S příslušenstvím: tvarovací, naklápěcí, svahovou lžící, velikost lžicí ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.