Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: - zasklívání lodžií, balkonů.

Zámečnictví: -zakázková a sériová kovovýroba -zámečnictví, svařování, kovoobrábění, stříhání, ohýbání, soustružení, vrtání, soustružení a povrchové úpravy -výroba a montáž zábradlí, schodišť, atypických, systémových -doplňky do interiéru a exteriéru.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Činnost: - vrtné práce v oboru hydrogeologie, sanační geologie a inženýrské geologie - vrtané studny - projektová dokumentace pro vrtané a kopané studny - hydrogeologické vyjádření pro infiltrační objekty určené k zasakování srážkových vod nebo přečištěných splaškových vod do horninového prostředí.

Pokládka - podlahové krytiny. Prodej - velkoformátové obklady a dlažby. Dodávka - stavební chemie KEMA. Montáž - obklady, dlažby, pokládka plovoucí podlahy, realizace, velkoformátové obklady a dlažby, obkladačské práce. Drobné stavební práce. Realizace - koupelny na klíč.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník, kovovýroba, nástrojárna, obrábění kovů, kovy, svařovací práce, svařování CO2, MIG, TIG. Strojní zámečnictví, černá ocel, nerez, barevné kovy, hliník. Haly na klíč, sklady, montáže hal, skladů, montované ocelové haly, výroba hal, výstavba hal, výroba ocelových konstrukcí, ocelové konstrukce, ocelové ...

Voda-topení-plyn. Montáž: -solární zařízení -podlahové topení -vodoinstalatérství -topenářství.

Sklenářství, zasklívání. Provádíme zasklívání oken, dveří, broušení, vrtání a fazetování skel a zrcadel. Dále nabízíme rámování obrazů, paspartování, lepení akvárií různých tvarů. Skleněné kuchyňské obklady, celoskleněné dveře, skleněné výplně zábradlí. Služby: -sklenářské práce -fazetování skel a zrcadel -montáž izolačního dvojskla ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Zednictví Izolatérství Obráběčství Malířství, ...

Výroba, montáž, prodej: - kovová, hliníková okna a dveře - plastová okna, dveře - elektroinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - stavebně zámečnické práce.

Pokládka podlah a podlahových krytin: -koberců -plovoucí podlahy laminátové, dřevěné -korkové -PVC, linoleum, marmoleum -koberce.

Stavební firma: - železobetonové monolitické konstrukce - výstavba rodinných domů - průmyslová výstavba - rekonstrukce budov - zateplování fasád.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství.

Výstavba: - rodinné domy. Revitalizace: - bytové domy. Realizace: - půdní vestavby - fasády - zateplení bytových a nebytových domů. Rekonstrukce: - domy a byty - bytové jádra - koupelny. Renovace: - schodiště, betonové podlahy, Práce: - osazení a zapravení plastových oken a dveří - sádrokartonářské, sádrokartony – stropy, ...

Správa, údržba: - vodovodní a kanalizační síť a ČOV ve Velkých Bílovicích - vodovodní síť v Moravském Žižkově. Práce: - drobné stavební úpravy - demolice, odstraňování staveb - dláždění chodníků a parkoviště - budování vodovodních a kanalizačních přípojek - výkopové práce, zemní práce bagrem.

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba - nábytek na míru - ložnice - kuchyně - skříně

Společnost Quart Construct s.r.o. provádí stavební práce zaměřené na železobetonové a betonové konstrukce - na základové desky, opěrné a pohledové zdi, stropy a schodiště. Stavba: -železobetonové konstrukce. -základy -základové desky -betonové stropy, překlady -betonové schodiště -opěrné zdi, podchodové zdi -schodiště -mostní ...

Tesařské práce Hydroizolace střech Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka, montáž -střešní okna ROTO, VELUX.

Stavba domků. Tepelné a akustické izolace. Výstavba - domy - bytová jádra.

Zpracování, svařování nerez plechů: -myčka, nádrž, výrobky pro zdravotnictví Stříhání, vrtání, stáčení, ohýbání, svařovaní, broušení a řezání laserem. Klempířství, zámečnictví. Výroba vzduchotechnických komponentů.