Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Velkoobchod a maloobchod podlahovin -prodej pryžových podlahovin -PVC, Novilon, Vinyl. Stavebniny -maloobchod, prodej, distribuce -kompletní sortiment stavebnin -stavební materiál na stavbu -dlažby a obklady -venkovní dlažby, betonové výrobky -doprava a prodej písků. Doprava stavebního materiálu, auto s hydraulickou rukou.

Malířské práce - malování a tapetování pokojů, bytů - vysokotlaký nástřik.

Zednictví, zednické práce Stavební práce: - výstavba rodinných domků - fasády - obklady - dlažby - stavební rekonstrukce objektů.

Hodinový manžel - elektroinstalační práce - malířské práce - pokládka podlah - zahradnické práce - rekonstrukce bytových jader.

ELEKTRO – Mrlák Služby: - elektrotechnika - slaboproudé rozvody - programové práce na zařízeních - elektroinstalace domů a bytů, průmyslových objektů, strojů pro průmysl - rekonstrukce elektroinstalace - hromosvody - montáž a dodávka poplachových zabezpečovacích a tísňových systémů (PZTS) - odstranění závad po revizích elektro - údržba a ...

Stavební práce: - omítky - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce domů, bytů - zednické práce.

Truhlářství. Výroba nábytku z masivu i z lamina - skříně - postele - kuchyně - podlahy - dveře - altány, přístřešky.

Kamenictví. Výroba pomníků - kamenné obklady - hřbitovní doplňky.

Malířství, malířské a natěračské práce.

Firma provádí rekonstrukce rodinných domů a stavební práce - zednické práce - zateplování - izolační práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - výškové práce - zámečnické práce, kovovýroba.

Vodoinstalatérské a topenářské práce - vodo topo plyn - rekonstrukce koupelen a bytových jader. Provozovna Vrbenského 7, 624 00 Brno

Klempířské a pokrývačské práce - montáž, dodávka a výměna všech klempířských prvků, žlaby, svody, úžlabí - rekonstrukce šikmých a plochých střech - pokládka krytiny.

Rekonstrukce bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - pokládání dlažeb - montáž sádrokartonů.

Hodinový manžel - opravy v domácnosti - opravy a sestavení nábytku - drobné zednické práce - malířské práce - drobné zámečnické a klempířské práce.

Stavební práce. Řemeslo: -zedník.

Slunečný penzion, pension. Ubytování: -kapacita 15 lůžek. Kavárna.

Truhlářství. Výroba, realizac, e montáž nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek na míru - ložnice - kancelářský nábytek - dřevěné podlahy.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - obývací stěny, komody - ložnice - vestavné skříně.

Zemní a výkopové práce - výkopy základů - výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) - hloubení bazénů - terénní úpravy - demolice. Autodoprava - dovoz štěrku, písku a zeminy.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek z lamina.

Práce: - stolařské. Výroba: - nábytek na míru.

Práce: - zednické - zateplení fasád - obkladačské - pokládka zámkové dlažby.