Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Malířství, natěračství a lakýrnictví - malířské a natěřčské práce - fasády, nátěry plotů i vrat.

Práce: - obkladačské - zednické - renovace koupelen, bytových jader.

Práce: - zednické - malířské, tapetářské - zateplování fasád - izolace plochých střech - rekonstrukce bytových jader.

Výroba: - tepelné výměníky Vico - tlakové nádoby Služby: - revize plynových a tlakových zařízení - dodávka, montáž, oprava, servis výměníkové stanice, technologie plynových kotelen - dodávka, montáž systémy ústředního vytápění Školení: - obsluha tlakových nádob stabilních a plynových kotelen - topič

Bytová výstavba a rekonstrukce budov - demoliční práce - odvoz a ukládku sutí - zednické, tesařské a klempířské práce - sanace budov.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - rekonstrukce koupelen.

Umělecký kovář - kovářské a zámečnické práce - ručně kované umělecké předměty.

Služby: - elektrorevize - termovizní měření

Činnos, práce: - malířské, natěračské - výškové práce - pokládka podlah - klempířské práce - obklady, dlažby

Rekonstrukce bytů a bytových jader - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - bourací práce.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - montáž hromosvodů, servis, oprava a údržba rozvoden.

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - krovy, pergoly, přístřešky - výměna střešní krytiny, rekonstrukce střech.

Práce: - pokrývačské - klempířské.

Lakýrnické a natěračské práce. Malířské práce.

Služby: - veškeré úklidové práce. - úklidy po zesnulých - vyklízení bytů při stěhování - čištění půdy. Stavební práce: - terénní úpravy - výkopové práce - pokládka zámkové dlažby - kanalizace.

Atypické výškové práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Řemeslnické práce: - zednické, stavební, výkopové a pozemní práce.

Zemní práce včetně těžby a přepravy materiálu těžkou stavební technikou.

Naše společnost poskytuje služby v oblasti stavebních a zemních prací, autodopravy, prodeje nových bytových jednotek a prostor k pronájmu. Působíme na trhu již od roku 2001. Zabýváme se průmyslovou i bytovou výstavbou a působíme převážně na Blanensku. Disponujeme moderní technikou 20-ti kmenovými zaměstnanci, kteří jsou speciálně školení a ...

Znalecké odhady - nemovitosti. Právní servis a poradenství. Dodávka - káva. Pražení - káva. Rodinná kavárna. Komplexní geodetické práce.

Zámečnické práce a průmyslové lakování výrobků mokrou cestou-, , mokré lakování, , Průmyslové lakování železných konstrukcí, konstrukce, součásti strojů a další. Průmyslové lakování následujících výrobků: -korby, kontejnery -karoserie vozů, vlečky, přívěsné vozíky -lžíce bagrů -sloupy, stožáry, osvětlení -stavebně zámečnické ...