Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnické prácerenovace, opravy, leštění, čištění - součásti jemné mechaniky, elektromechaniky, vakuové techniky, elektronové optiky.

Vodoinstalatérství, topenářství: - veškeré instalatérské práce v oboru VODA - TOPENÍ - KANALIZACE.

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Veškeré topenářské práce Montáž - topení z plastu a mědi, podlahová topení, kotle, montáž kanalizace z materiálu HT a KG systému. Vodoinstalační práce.

Práce. - přípravné stavební práce - přípravy staveniště - dokončovací stavební práce. Služby: - projektová činnost ve stavebnictví - architektonická a inženýrská činnost.

Zednictví, zednické práce, obklady, dlažby.

Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo, topo

Natěračské práce - nátěry fasád Malířské práce. Malíř pokojů. Tapetování.

Nátěry, malby, úklidy, omítky, opravy fasády. Malířství, natěračství Brno.

Projektová příprava staveb, poradenství, engineering: -architektonické studie a investiční záměry -územní řízení a stavební povolení vč. obstarání (vyjadřovačky) -dokumentace podle zahraničních norem ve vícejazyčném provedení (německy, anglicky, rusky). Inženýrská činnost, průzkumy, posudky: -zaměření stávajícího stavu -geodetické ...

Montáž - sádrokarton Pokládka - obklady - dlažba - zámková dlažba Bytová jádra - úpravy - výstavba - rekonstrukce.

Zednictví, zedník. Obkladač.

Sanace - vlhké zdivo, vrtání železobetonu.

Natěračské práce Elektroinstalační práce Montáž - nábytek Hodinový manžel Výškové práce Obkladačské práce Vodoinstalační práce.

Geodetické služby Inženýrská činnoststavební povolení Projektová činnost ve výstavbězajištění - územní rozhodnutí.

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo, topo, plyn.

Topenářské práce Obkladačské práce Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce.

Veškeré práce: -stavební práce a rekonstrukce -měření a rozúčtování tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové topení -výstavba kotelen -rekonstrukce stupaček -montáž včetně dodávky. Projekce, servis, revize. Solární systémy.

Drobné elektroinstalační práce Pokládka - koberce, lina. Montáž - nábytek. Služby hodinového manžela. Drobné vodoinstalatérské práce.