Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zámečnictví, nástrojářství Zednictví Izolatérství

Zednické, sádrokartonářské, výkopové práce.

Geodetické a kartografické práce.

Stavební firma, člen cechu malířů a lakýrníků ČR: -kompletní úpravy, údržba a rekonstrukce interiérů, dveří, radiátorů -malířské a natěračské práce vč. úklidu, malba interiéru (i v nepřítomnosti objednatele) -malby z tuzemských i zahraničních (TOLLENS, DULUX, HET, PRIMALEX, REMAL) -nátěry, nástřiky fasády i historických budov ...

Vodoinstalatérství, topenářství: - rozvod vody, plynu, topení, odpadů a vodovodních přípojek - rekonstrukce starých topných systémů, výměny bojlerů.

Topenářské práce Správa - tepelné zdroje. Správa bytů Vodoinstalatérské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Elektromontáže.

Vodoinstalační a topenářské práce. Vodo, topo.

Rekonstrukce - interiéry. Zateplování - fasády, střechy. Realizace - mostní konstrukce, novostavby, rekonstrukce - exteriéry. -sádrokartonové systémy -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce a úpravy interiérů -rekonstrukce koupelen -kuchyně na míru -truhlářské práce -výstavba rodinných domů -mostní konstrukce. PLASTOVÉ ...

Malířství, natěračství. Tapetování.

Zednictví. Obklady a dlažby interiérů i exteriérů. Nabízíme rekonstrukce koupelen, bytových jader a půdní vestavby ze sádrokartonu.

Geodetické služby se specializací na katastr nemovitostí, vytyčování hranic, rozdělení pozemků a vytyčení staveb.

Rekonstrukce a výstavba objektů, kompletní rekonstrukce bytů a kanceláří, montáž suché stavby, veškeré zednické a obkladačské práce, stolařství a truhlářství na míru, podlahářské práce, elektroinstalace, voda-topení-plyn, tesařské práce, stěhování, vyklízení a úklid, eurookna.

Elektroinstalace, mateční spínací hodiny, podružné hodiny, autonomní hodiny, sportovní časomíra.

Zednické práce. Pokládka dlažby a obkladů.

Natěračské práce Malířské práce Provoz - občerstvení - na stavbách - a sportovních akcí většího rozměru Izolatérské práce.

Geodetické práce: - zeměměřictví - geometrické plány. Hydrogeologické práce: - hydrogeologický průzkum, posudky, studie: - měření radonu, únosnost základové spáry, prosakování deštové vody.

Izolatérské práce: - zateplení budovy, systémy provětrávaných fasádních plášťů, provětrávané fasády.

Vodoinstalatérství, topenářství, instalatér, topenář.

Projektové práce - obor elektroinstalace - elektroinstalační práce Revize - hromosvody.