Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce - vodoinstalační, topenářské.

Topenářské a instalatérské práce. Vodo, topo.

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce.

Stavební firma - sádrokartonářské práce - zateplování fasád - zednické práce - rekonstrukce.

Obrábění Zámečnické práce Výroba, konstrukce, prodej - ruční palné zbraně SPIELBERK

Kompletní silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace nových i rekonstruovaných domů, bytů včetně revize.

Malířství, lakýrnictví a natěračství.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Zámečnictví, nástrojářství Stavební zámečnictví, soustružení a frézování

Malířství, natěračství. Malování pokojů bytů, interiérů, komerčních prostor. Nátěry fasád, konstrukcí. Tapetování

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku, návrh, zaměření, doprava, prodej: -nábytek na míru -kuchyně -obývací pokoje -dětské pokoje -kanceláře -banky a jakékoliv další nábytkářské produkty -kuchyňská dvířka -ostatní nábytek (skříně, skříňky, poličky, stolky, zábradlí, obložení, vykrytí, koupelnový nábytek, věšákové stěny, dekorace).

Kompletní sklenářské práce Prodej a montáž polykarbonátů Zasklívání lodžií Zastřešení bazénů Prodej a montáž zimních zahrad Prodej a montáž dřevěných eurooken, plastových a hliníkových oken a dveří Výroba, prodej, montáž dřevěných obložek a dveří.

Natěračské práce - nátěry fasád Malířské práce na klíč - dekorační technika VARIOPAINT, FLÁDR, ADEX ANTIK - plastický nástřik GOTA Úklidy po malování.

Natěračské a lakýrnické práce Malířské práce.

Plynoinstalační práce. Servis - plynové kotle.

Činnost: - recepční služby - bezpečnostní služby, ostraha - úklidové služby - revize a opravy plynových a elektrických zařízení Sídlo společnosti: Holická 1173/49a Olomouc

Stavební činnost: -stavby pozemní a občanské -regenerace bytových a panelových domů -bytová výstavba, byty: -revitalizace a regenerace bytového fondu -opravy a zateplení fasád -pokládka zámkové dlažby -zdravotechnika, ústřední topení, plynoinstalace(ZTI, ÚT, plyn) -hlavní stavební výroba: -rekonstrukce obytných ...

Zámečnictví. Zámečnické práce.

Natěračské práce Malířské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Elektroinstalace, elektronistalační práce - dodávka a montáž elektrické zabezpečovací signalizace, elektrické požární signalizace, kamerové systémy, přístupové systémy, televizní a satelitní antény, domácí telefony.

Truhlářství, podlahářství