Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Truhlářské práce související s výstavami Realizace - výstavy a expozice.

Práce: -podlahářské Prodej: -lina -PVC -koberce kusové i metráž -korek -plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné, korkové) -lišty obvodové i přechodové -přípravky na ošetření podlah.

Natěračské prácenátěry - fasády - antické zeminy Malířské práce Úklid po malování - úklid jako takový.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - elektromontáže. Provozovna Turgeněvova 1139/18, 618 00 Brno - Černovice

Zámečníctví: -otevírání dveří, bytů, zámků -výroba, výměna klíčů, zámků

Stavební společnost - kompletní dodávky železobetonových monolitických konstrukcí.

Stavební práce - rekonstrukce budov - zednické práce - zateplování objektů - demolice a bourací práce - zemní práce - pokrývačské a klempířské práce.

Stavební společnost - bytová výstavba - rekonstrukce domů - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád

Služby: - dovoz betonu, betonových směsí včetně uložení - kontejnerová doprava - realizace lité podlahy

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -elektronické zabezpečovací systémy. -kamerové systémy. -domácí videotelefony. Práce: -elektromontážní. -elektrorevize. Montáž: -klimatizace.

Instalace, montáž nových i repasovaných CNC řídících systémů . Elektroinstalační práce, výroba rozvaděčů.

Práce: -sádrokartonářské -zednické

Práce: -čerpání betonu

Stavební společnost - dodávka a rekonstrukce obchodních staveb - realizace obchodních jednotek na klíč - vypracování architektonických návrhů včetně vizualizací - zajištění kompletní projektové dokumentace - rekonstrukce interiérů staveb - výstavba sádrokartonových příček, podlahy, podhledy, malby - výroba, dodávka a montáž nábytku.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Natírání fasád Montáž - reklamní nápisy. Výškové práce - montáž reklamních nápisů. - natírání fasád (i ve výškách a špatně dosažitelných místech).

Kamenictví - výroba a renovace pomníků.

Vodo, topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce. Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - chlazení.

Provádíme veškeré stavební práce: -obklady, dlažby, fasáda, tesařské, klempířské, pokrývačské práce, izolace plochých střech, rodinný dům, RD, sádrokartony a jiné práce.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Elektroinstalační práce: - montáže silnoproud - rozvody elektro v bytech, rodinných domech i firmách - opravy elektro rozvodů - servis elektrozařízení - opravy a instalace rozvodů zvonků a domácích telefonů - dodávka elektrozařízení / rozvaděčů - provádíme přípravu pro slaboproudé rozvody STA, internet - zatrubkování. ...

Plynoinstalační práce: - prodej, montáž, servis hořáků.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.