Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce a montáže topení, plynu a vody. Dodáváme plynové kotle, elektrokotle, kondenzační kotle, podlahové vytápění, radiátory a domácí vodárny.

Kominictví. Kominík. Nabízím kontrolu a čištění komínů včetně vložkování, montáže komínových systémů a měření účinnosti spalování zdrojů do 200 kW.

Malířství, lakýrnictví, natěračství

Natěračské, malířské práce.

Natěračské práce nátěry okna, dveře, konstrukce, střechy, radiátory, malby fasád. Malířské práce schodiště, kanceláře, haly, učebny, chodby. Drobné zednické práce.

Domácí a průmyslové elektroinstalace, instalace bleskosvodů, domácích telefonů, televizních antén a slaboproudých rozvodů.

Malířství a natěračství. Malíř, natěrač.

Stavební práce, zednictví. Stavební a obkladačaské práce. - kompletní elektroinstalace - voda-plyn-topení - kompletní sádrokartonářské práce - demoliční práce - revitalizace.

Malířství, natěračství. Malíř, natěrač.

Stavby pozemní, občanské: -novostavby -opravy a rekonstrukce rodinné a bytové domy -revitalizace panelové domy, koupelny, bytová jádra -luxusní interiéry a koupelny -terasy a balkóny - speciální technologie -zateplené fasády -výměna oken a stavebních výplní, plastová a eurookna -střechy - tesařství, klempířství, ...

Zednické a obkladačské práce - zdění obvodového zdiva a příček, betonářské práce, vyzdívky, sanační omítky. Dále venkovní a vnitřní omítky, obklady venkovní i vnitřní (podlahy, schody, kuchyně, koupelny). Bourací práce, doplňkové služby – malování, úklidové služby, výkopové práce. Zednické práce Obkladačské práce Doplňkové práce

Stavební práce nejen pro Brno Veškeré stavební práce Výškové práce Kácení a řezání stromů Izolace střech a lodžií Zámečnické a klempířské práce Montáže a demontáže Čištění a mytí Demolice Sklenářské práce Elektro práce Speciální práce Malířské a natěračské práce NONSTOP POHOTOVOST Práce provádíme jak v interiérech tak i v ...

Řemeslnické práce: - veškeré instalatérské a topenářské - havárie, montáže, drobné opravy a rekonstrukce - plynoinstalační - vodoinstalační. Nonstop služba voda, topení, plyn a odpady. Rekonstrukce: - koupelny (včetně kalkulace).

Zednické práce Provádíme hrubé stavby rodinných domů. Dále nabízíme rekonstrukce starších domů, betonování základových desek a podlah, zapravování špalet plastových oken, štukování, stěrkování vnitřních zdí, jádrové omítky, bourací práce, betonářské práce, opravu fasád a jiné. Obklady Lepení obkladů na různé povrhy dle přání zákazníka. ...

Stavební a obkladačské práce. -rekonstrukce koupelen a bytových jader -vodoinstalační a topenářské práce -zateplování budov a rodinných domů -zednické práce.

Firma provádí zednické a obkladačské práce. Rekonstrukce bytů a koupelen, podlahářské práce atd.

Prodej, montáž - podlahy laminátové, vinylové, dřevěné a korkové. Renovace podlah.

Zednické práce. Oprava omítky po výměně oken, dveří. Oprava omítky před malováním. Oprava omítky starého stropu. Zapravení drážek s elektro a vodovodní instalací. Malé opravy (lepení obkladů, dlažby, spárováni...). Oprava vlhké - sanační omítky. Kompletní zateplování bez finální omítky. Malování. Štukování. HOdinový manžel Drobné ...

Nákladní doprava Stavby přípravy pro stavby, stavebnictví. Prodej palivového dřeva. Prodáváme tyto druhy palivového dřeva: -dubové dřevo -bukové dřevo -habrové dřevo -břízové dřevo -borovicové dřevo -smrkové dřevo.

Hliníkové systémy, horizontální, vertikální žaluzie, předokenní rolety, markýzy, garážová vrata. Zasklívání balkonů a zimních zahrad.

Malířství, natěračství. Malíř, natěrač.

Zámečnictví, zámečnické práce, nástrojářství včetně ohýbání plechů.

Obkladačské a pokladačské práce.