Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Obkladačské práce (keramické obklady a dlažby) - vyrovnání podlah samonivelační hmotou

Truhlářství, podlahářství

Kominictví, komíny. Výškové práce.

Autodoprava, provádění výkopových, zemních, terénních, demoličních, zednických a stavebních prací (výstavba inženýrských sítí, základové desky, pokládka zámkové dlažby, stavby gabionů, atd.). Kontejnerová autodoprava, odvoz suti, zeminy, dovoz písku, štěrku aj.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize elektro - projekce elektro.

Výkon zeměměřických činností Geodetické práce. Inženýrská geodézie. Komplexní služby v oblastech katastru nemovitostí a inženýrské geodézie.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek bytový i kancelářský -stoly, židle -sedací soupravy -kuchyně -lůžka. Služby: -návrh architekta -výkresová dokumentace -montáž -položení koberců -pověšení záclon -montáž žaluzií.

Služby: -nákladní kontejnerová doprava. -zemní práce.

Služby: - zateplování - izolace

Nabízím malířské, natěračské, tapetářské a zednické práce.

Zabývám se výstavbou bytových a nebytových budov.

Nabízím zednické a obkladačské práce.

Nabízím zednické a obkladačské práce.

Nabízím obkladačské, dlažební a zednické práce.

Nabízím kompletní zednické a malířské práce.

Zabýváme se montáží sádrokartonových podhledů, příček a podobně.

Zednické práce ANLI Vám nabízí mnoho služeb v oboru zednictví. Zabýváme se zateplováním domů a bytů, malířstvím, montáže sádrokartonu, aplikace omítek a další.

Projektová činnost ve výstavbě. Realitní činnost.

Nabízím zednické práce jako jsou zateplení fasád, vnitřní i venkovní fasády, rekonstrukce bytových jader, opravy oken a podobně. Zednickou činnost provozuji v oblasti Jihomoravského kraje.

Stavební firma - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - sanace - zemní výkopové práce - bourací práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - zateplování fasád - obkladačské práce.

Služby: -servis, oprava obráběcí stroje -stěhování strojů a těžkých břemen -elektromontáže -kovoobrábění.

Práce s autojeřábem. Jeřábové práce. Jeřábnické práce.

Stavební firma, stavební práce. Developerské služby.