Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Malířské a natěračské práce: -malby -nátěry, oškrabání -lepení tapet -písmomalířsképráce -fasádní nátěry -stříkané tapety-VARIOPAINT -renovace kuchyňských linek -nástřiky umakartových bytových jader -doprava zdarma.

Malíř, natěrač. Malířství, natěračství.

Topenářské práce Rekonstrukce koupelny Vodoinstalační práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Kresličské práce a projektování pozemních staveb či rekonstrukcí.

Nabídka instalačních prací, obkladů, dlažeb a zednických prací. Dodávka a montáž zařizovacích předmětů včetně kompletní renovace koupelen.

Administrace Ekonomika Management Nemovitosti Společnosti Zajištění právních služeb

Nabízíme ruční opracování přírodního i umělého kamene, kvalitní ruční kamenické práce.

Geologické práce. Inženýrsko-geologické průzkumy a sanační opatření, zjišťování stability území.

Služby: - stavební činnost, výstavba - zemní práce - developerská činnost

Zednictví Stavební práce -pokládka podlah -údržbářské práce -vodoinstalace Rekonstrukce bytů, rodinných domů.

Sklenářství, rámování, služby: -sklenářské práce vrtání a broušení skel, skla, sklo -rámování obrazů -paspartování, zasklívání -výroba izolačních dvojitých skel. Otevírací hodiny: Pondělí - Pátek : 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 Sobota: 8:00 – 12:00

Komplexní řešení vodoinstalací, topenářských a plynařských prací v rodinných i obytných domech.

Lakýrnické, úklidové a stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Služby: -revize elektrických instalací

Správa a údržba nemovitostí Dokončovací stavební práce Stěhovací služby Úklid komerčních sektorů Domácnost a rodina Služby pro rodinu a domácnost Hodinová manželka-hospodyně Hodinový manžel- drobná údržba Hlídání dětí-au-pauir Hlídání a venčení mazlíčků Služby pro zdravotnictví

Elektromontážní práce. Realizace hromosvodů.

Truhlářství. Výroba kuchyní, kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek, výroba dětského a studentského nábytku na míru a také zakázkový nábytek pro kanceláře.

Zednické práce Elektromontáže Elektrorevize Malířeské práce Úklidové práce

Klempířské, tesařské a pokrývačské práce.

Zastoupení pro Břeclavsko, Jihlavsko a Brno-venkov. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Stavební společnost: -výstavba, rekonstrukce, opravy -rodinný dům, rodinné domy, RD na klíč -živnostenský, živnostenské domy -stavební a bourací práce -podkroví ze sádrokartonu, sádrokartony -minerální kazetové podhledy -interiéry, interiérů -podhledy, příčky, oblouky, klenby, bytová jádra -tesařské, pokrývačské, klempířské ...