Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Izolace a sanace plochých střech: - izolace spodní stavby - izolace plochých střech - izolace teras, balkonů. Hydroizolace plochých a sešikmených střech, jak konstrukcí nových střešních plášťů, tak i sanacemi střech s poškozenými asfaltovými lepenkami, konstrukcí střech zatravněných, izolacemi spodních staveb, izolacemi teras, balkónů a ...

Služby: Truhlářství podlahářství.

Stavby a rekonstrukce na klíč Stavební práce Práce s kovy, dřevem, kamenem Malířské a natěračské práce Montáže, demolice Výškové práce Inženýrské sítě

Nabízím stavební, zednické, obkladačské, sádrokartonářské a zateplovací práce. Komplexní stavební práce, zednické práce, obkladačské práce a sádrokartonářské práce v Brně a okolí dle požadavku investora.

Kominické práce, kominictví. Služby: -prohlídky průmyslovou kamerou -vložkování pomocí nerezových a plastových systémů -revize -kolaudace -poradenství -posudek projektové dokumentace -výpočet spalinových cest -autorizované měření emisí dle zákona 86/2002 sb. o ochraně ovzduší -čištění komínů.

Zámečnictví, nástrojářství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Dodávka a montáž sádrokartonových systémů, suchých staveb a střešních oken.

Kovovýroba: -zámečnické práce, stavební zámečník -ocelové konstrukce, svařence -svařování obalovou elektrodou CO2 inertní směs -výroba světelné i nesvětelné reklamy na zakázku -speciální oplocení, brány, rovná schodiště, zábradlí -interiéry (kovové doplňky) -výroba světelných poutačů pro zastávky MHD -navigační systémy ...

Truhlářství. Výroba, montáž, prodej: -podlahy -kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek a pracovny -dětské pokoje a ložnice -vybavení prodejen, restaurací a hotelů, prodejní a obslužné pulty, výlohy -doplňkový nábytek -schodiště a zábradlí -návrhy interiérů.

Výroba - kovové konstrukce Zámečnické práce

Vodoinstalatér, topenář, vodoinstalatérské a topenářské práce. -solární systémy, tepelná čerpadla, podlahové a stěnové vytápění a čistění a prohlídky kanalizace. Dále provádíme centrální vysávání a montáže plynových kotlů, vodoměrů a ohřívačů.

Výroba - okna, dveře. Výroba - ocelové schody a zábradlí s možností dřevěných nášlapů a madel. Výroba - ocelové konstrukce.

Zámečnické práce, zámečnictví.

Práce: -obkladačské -zednické -podlahářské -rekonstrukce

Strojírenská výroba: -zařízení v oblasti sváření, svařování plastů, svářečka, svářečky plastů WORK SP 2000–6000 CNC Kvalita svařování na našich strojích je výrazně vyšší než při svařování horkým plynem nebo extruderem.Slouží ke svařování„na tupo“desek z termoplastů dle normy DVS 2207 o tloušťce od 4 mm až 80mm a maximální délce až 6100 mm. ...

Elektrické zabezpečovací zařízení Montáž - kamerové systémy Elektrická požární signalizace Montáž - hromosvody Projekce - staveby a všechny stavební technologie.

Výroba: -kuchyně -dveře -obklady -vestavěné skříně a veškerý interiérový nábytek.

Nabízíme dokončovací stavební činnosti. Realizujeme sádrokartonové konstrukce, suché výstavby, skládané podhledy, podlahy a protipožární konstrukce.

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba textilií, ...

Zámečnictví, nástrojářství. Nabízíme kovoobrábění, CNC obrábění, broušení nakulato, ostření či opravy a výrobu kovoobráběcích nástrojů. Provádíme zámečnické práce.

Výroba, práce: -kovovýroba, kovoobrábění -zámečnictví, zámečnické práce -svařování z oceli -nerez z oceli a hliníku -luxusní nábytek -nerezocelové schodiště a zábradlí -kované zábradlí -výstavní expozice -balkony pro panelové, rodinné domy -gastrovýrobky -nádrže, ocelové skříně -veškeré atypické výrobky -bankovní terminály -lehké a ...

Slaboproudé rozvody: -elektronické, mechanické zabezpečení objektů, požární signalizace, kamerové systémy. Výstavba inženýrských sítí: -metalické telekomunikační sítě -pověření ČTÚ -pokládka trubek pro optické kabely -plynofikace obcí -vodovody a kanalizace -kabelové rozvody a přípojky NN -veřejné osvětlení ...

Dřevovýroba, stolařství a truhlářství: -reklamní dárkové zboží -kazety pro dárkové a průmyslové zboží -hračky -soustružené předměty Povrchová úprava dle přání zákazníka. Obaly na víno (dřevěné). Didaktické pomůcky.