Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Servis elektronických zařízení. Instalace slaboproudých rozvodů. Servis vodoinstalací, topení. Stavební práce, rekonstrukce bytových jader.

Provádíme dopravní stavby a elektromontáže: -opravy asfaltových povrchů -zemní práce -zaměřování zemních kabelů.

Malířské a natěračské práce.

Instalace, montáž, dodávka, rekonstrukce: -vodárenské sítě -vodovodní přípojky -vystrojení vodojemů -armaturní komory, šachty.

Klempíř, tesař, pokrývač. Provádění klempířských, tesařských a pokrývačských prací.

Úklidové práce: - mytí oken a výloh. Úklid a výškové práce pomocí horolezecké techniky a plošiny.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Izolatérství

Stavební firma, stavební činnost. Stavební práce. Demolice. Rekonstrukce, přestavby: - domy.

Lakýrnické a natěračské práce -lakýrník, natěrač Malířské práce Tapetování Zateplování - budovy Sádrokartonářské práce.

Klempířství: -rýny, vzduchotechnika, ozdobné části -plechové nádoby. Pokrývačství. Práce na střeše: -novostavby -rekonstrukce -zajištění materiálu -zajištění krovu -montáž krytiny včetně klempířských prací -demontáž stávající krytiny.

Stolařství, truhlářství: -kuchyňské linky, vestavné skříně a ostatní zakázková výroba nábytku z laminovaných, dýhovaných a masivních materiálů -realizace interiérů na klíč -montáže výstavních stánků -sériová dřevovýroba -formátování dílců, olepování nábytkových hran a další stolařské práce.

Truhlářství, podlahářství. Grafický návrh. Zajistíme sklenářské práce, obkladačské práce, vodo instalační práce, elektrikářské práce a další činnosti spojené s vybavováním interiéru.

Výroba: -ocelové konstrukce -kované ozdobné výrobky -svařování hliníku -zpracování nerezi -kovová reklamní písmena -reklamní stojany -reklamní billboardy -ostatní výrobky.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Výroba na zakázku, na míru: -stolařství, stolař, stolařské, truhlářské práce. -zakázkové výroby nábytku, nábytek. -vestavěné skříně, kuchyně, jídelní sestavy, komody či obývací pokoje. Schody dveře pergoly. Vinárny a bary.

Zednictví, zednické práce, stavební práce. Provádíme sádrokartonářské práce včetně montáží střešních oken.

Malířství, natěračství. Provádíme malby: - klasické disperzní - omyvatelné - strukturované -stříkané tapety - dekorativní – benátský štuk - speciální (detoxykační, tepelně izolační) - plošné potažení stěrkovou omítkou (panelové, betonové podklady, hrubé omítky, trhliny a praskliny).

Malířství, natěračství. Provádíme malby: - klasické disperzní - omyvatelné - strukturované -stříkané tapety - dekorativní – benátský štuk - speciální (detoxykační, tepelně izolační) - plošné potažení stěrkovou omítkou (panelové, betonové podklady, hrubé omítky, trhliny a praskliny)

Dokončovací stavební práce. Rekonstrukce.

Stavební a zednické práce. Půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, obkladačské práce, rekonstrukce. Autodoprava.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Zajišťuji rekonstrukce, opravy a rozvody v bytových a rodinných domech. -výměny a montáže zařizovacích předmětů, jako jsou vany, vodovodní baterie, dřezy, umyvadla, WC a napojení praček a myček.

Stavební firma, stavby na klíč. Stavební činnost: -bytová, občanská výstavba, rekonstrukce a novostavby -půdní vestavby -sádrokartony, suchá výstavba -pozemní a inženýrské stavby -stavební výplně -společnost je certifikována ZELENÁ ÚSPORÁM -zateplování objektů -stolařská výroba.

Truhlářství, stolařství Výroba na zakázku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na míru -interiéry -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytový nábytek -předsíně -odkládací stěny a skříně -šatní skříňky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabiny), vše na míru a na klíč -sauna soukromá i veřejná, ...