Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Dodávka - podlahové krytiny a příslušenství - koberce - linolea Pokládka, lištování, lepení - koberce - linolea,

Geodetické práce - vytyčení hranic pozemku - vyznačení věcného břemene, rozestavěné budovy, budov - doplnění katastru o pozemek - vedení dosud ve zjednodušené evidenci - rozdělení pozemku.

Stavební práce: -sádrokartony (příčky, podhledy, šikminy) -minerální podhledy -zateplovací systémy -omítky vnitřní i vnější -usazování oken a dveří -střešní okna -plovoucí a dřevěné podlahy -parkety -pokládání koberců.

Provádí - plynoinstalační práce, plynoinstalace.Dodávky hořáků pro všechna plynná a kapalná paliva o tepelném výkonu 3 až 100 MW a zařízení ke snižování NOx ve spalinách velkých kotlů postupem SNCR

Obkladačské práce, obkladač. Pokládání obkladů a dlažeb v interiéru a exteriéru.

Opravy autobusů Opravy nákladních vozidel Povrchová úprava kovů (pískování) Zámečnické práce

Zakázková truhlářská výroba - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - atypický nábytek.

Prodejem podlahových krytin, stavební chemie a doprovodným programem. Provádíme také montáže veškerých námi dodávaných krytin, sportovních povrchů a renovací podlah.Stolařské a truhlářské výrobky na zakázku ve vlastní stolařské dílně.

Truhlářství - výroba, prodej. Naše výrobky: - dřevěné a papírové nosiče lahví, láhev na víno, vína, alkohol - nosič na jednu, dvě a více lahví - vinařské kazety na víno, alkohol Polystyrénový obal na víno, polystyrénové obaly vhodné pro tepelné i mechanické zabezpečení vína při dopravě v láhvích nebo při zasílání, přepravě PŘEPRAVNÍ - ...

Kominické práce - sanace, asanace, měření emisí, stavba komínů. Prodej, dodávka - stavební komponenty. Měření - emise. Člen představenstva cechu kominíků ČR.

Zateplovací systémy Dodávka obkladů a dlažeb. Sádrokartonářské práce Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce bytových jader Zednické práce

Práce: -voda-plyn-topení: -(ocel, měď, plast, pozink) -projektová dokumentace -rozvody plynu, topení, vody -podlahové vytápění -dodávka plynových a elektrických spotřebičů -revize plynoinstalací -zajištění vložkování komínů -servis, záruka.

Stolařství, stolařské práce, stolař: -atypický nábytek na míru -lamino, MDF, masiv, dýhovaný materiál -výroba, prodej, dovoz, montáž: -kuchyňská linka, kuchyně, kuchyní -renovace starých kuchyní, linek -obývací, dětský pokoj, pokoje -vestavěná, vestavné skříň, skříně, skříní -ložnice, ložnicí, postele, postelí -schodiště, ...

Projekty a revize: -elektro. Videostudio. - výroba audiovizuálních děl

Obrábění kovů soustružením, frézováním a vrtáním. Zámečnické práce.

Truhlářství, podlahářství: - montáž nábytku, pergol - nábytkářské práce - podlahářské práce.

Zpracování skla. Pletení skleněného vlákna, polyamidu, čediče a možné kombinace těchto materiálů. Výroba: - skleněný úplet - využití při výrobě kompozitních materiálů a k laminátování. Truhlářství, truhlářské práce. Montáže nábytku a kuchyní.

Poskytujeme produkty a služby především v těchto oblastech: hardware, software, automatizace, robotika, kybernetika.

Projektová činnost ve výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Izolační a zateplovací práce.