Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Elektroinstalační práce. Montáže a revize hromosvodů

Pokrývačství, tesařství.

Výstavba bytových i nebytových objektů na klíč. Zednické, obkladačské, instalatérské, malířské, natěračské a truhlářské práce.

Architektonické návrhy staveb, architektonické a objemové studie, dokumentace pro územní a stavební řízení a dokumentace pro provedení stavby včetně autorského dozoru. Návrhy a realizace interiérů občanských a obytných budov Celkové projektové zpracování zakázky od studií až po technické řešení detailů stavebních prací, konstrukcí a ...

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Zemědělská výroba: -rozstlinná výroba -živočišná výroba. Klempířské a izolatérské práce. Silniční motorová doprava. Provozovny: -Terezín, tel:518361327-ŽV -Hovorany, tel:518375278-RV tel:518375279-ŽV.

Práce: -zednické -obkladačské

Elektroinstalace, elektromontáže.

Pokládka průmyslových podlahy. Rekonstrukce - balkóny - terasy.

Izolace - ploché střechy - balkóny - garáže - terasy - zemní

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.10.2014 do 31.12.2015 Topenářské práce Prodej - veškeré topenářské příslusenství - dlažby - obklady - sádrokartony.

Komplexní dodávky interiérů – nábytek na míru. Projekce, výroba, prodej, montáž, rekonstrukce: -vybavení interiérů, nábytek kancelářský, školní, lékařský, pro sport i kulturu nábytek, banky -truhlářské výrobky z masivního dřeva, z dýhovaných dílců, laminodesek - vestavěné skříně - atypický nábytek - truhlářství - zakázková ...

Nákladní autodoprava - do 3, 5t Dekorování skla cínem Zámečnické práce

Pokládka - dlažba zámková, žulová - betonové obrubníky - zatravňovací dlaždice Realizace - zahrady - kobercové trávníky.

Výroba nábytku. Truhlářství, podlahářství.

Zpracování stavebních rozpočtů, položkových výkazů výměr, soupisů prací a cenových nabídek.

Záruční, pozáruční servis, opravy, montáže topení. Vodoinstalační práce.

Zednické práce, zateplování fasád. - bytová jádra - koupelny - kuchyně. Pokládka - zámková dlažba - pískovcové obklady Stavba a rekonstrukce - rodinné domy - objekty.

Kontejnerová doprava. Výkopové práce. Stavební práce.

Topo-vodo-plyn. Plynoinstalační, vodoinstalační a topenářské práce. Podlahové topení Jádrové vrtání.

Malířské, natěračské a lakýrnické práce.