Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Výškové práce. Práce provádíme pomocí horolezecké techniky. -opravy fasád, zateplování, štuk, -nátěry fasád, střech, okapů, dřevěných prvků, -opravy střech, komínů, různé bourací práce, -demolice a další bourací práce atd.

Havarijní služba Elektroinstalace Zabezpečení objektů Automatické brány Elektrikářské práce jako např. opravy a výměny jističů, rekonstrukce elektrických rozvodů.

Služby: -veškeré instalatérské práce. Půjčovna nářadí.

Nonstop servis, oprava: -tel.777725151 -plynové kotle, kotel DAKON, IMMERGAS, THERM, VIADRUS, DESTILA, GASEX, KARMA, MORA, GAS -plynové ohřívače QUADRICA, JOHN WOOD, DRAŽICE, TATRAMAT. Prodej: -vodoinstalační materiál -vybavení koupelny -sporáky MORA -radiátory (panelové a hliníkové) -obklady a dlažby (Lasselsberger, ...

Plynoinstalační práce Montáže solárních systémů Topenářské práce Kompletní realizace koupelen.

Revize vyhrazených tlakových a plynových zařízení.

Návrhy a realizace telekomunikačních i datových sítí a slaboproudých rozvodů.

Truhlářství, podlahářství Zednictví.

Topenářské a instalatérské práce včetně rekonstrukcí koupelen.

Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě.

Malířské a natěračské práce.

Kovovýroba, zámečnické práce

Truhlářství výroba nábytku na zakázku. Výroba - nábytek na zakázku. Provádíme montáž nábytku, kuchyňských linek a dveří.

Elektromontážní práce silnoproudé i slaboproudé, hromosvody, základové zemniče, elektronické zabezpečovací systémy (EZS), kamerové systémy (CCTV), centrální vysavače, zprostředkování revizí NN, zprostředkování projektových dokumentací, příprava rozvaděčů pro přijímače HDO, výměna jističů před elektroměrem, další služby v oblasti ...

Zateplení, fasády. Obkladačské práce Stavební práce - rekonstrukce - rodinné domy na klíč (od základů, po střechu a nastěhování).

Plynoinstalační, topernářsk, vodoinstalační práce.

Elektroservis bytové a průmyslové elektroinstalace, revize, hostinská činnost, správa nemovitostí - vyklízecí práce, sekání trávy

Truhlářství, podlahářství Zednictví

Truhlářské práce Výroba - nábytek (stoly, židle, lavice, ...) - dveře (vchodové, interiérové a posuvné) - schody - schodiště (samonosné a celodřevěné).

Nabídka výškových prací a mytí prosklených ploch.

Zednictví. -obkladačské práce -stavby na klíč -stavební a zednické práce.