Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma FEROMONT Pohořelice, s.r.o. má dlouholeté zkušenosti ve výrobě i montáži ocelových hal a ocelových konstrukcí. Výroba, prodej a montáž: -technologické nosné ocelové konstrukce, jejich části, plošina, plošiny, potrubní mosty, lávka, lávky, schody, hala, montáž haly, montované haly -různé typy ocelových konstrukcí hal neomezených ...

Provádíme: -střešní konstrukce -pokládání střešní krytiny -montáže střešních oken. Nabízíme: -tesařské a zednické práce. Práce na střeše, střecha, střechy.

Stavba - pergoly, tesařské práce -plynoinstalační práce -topenářské práce -zateplování -montáž - plastová okna -pokládka - dlažby - podlahy Stavby - rodinné domy na klíč -zednické práce -klempířské práce -kompletní realizace - střechy, pokrývačské práce.

Stavební činnost: -izolace -hydroizolace Povrchové úpravy staveb: -nástřiky elastomerů, tekutých polyuretanů -cementová směs s polymery Styrocrete, Marbelite -umělé skály.

Práce: -izolační na technologických zařízeních průmyslových objektů -tepelné izolace -potrubní rozvody -výměníkové stanice -kotelny -tepelné a akustické izolace -průmyslové a občanské stavby -zateplení střech, fasádních plášťů budov včetně kotvených izolačních desek s tenkovrstvých ušlechtilých omítek -opláštění stěn tvarovým hliníkovým ...

Činnost: -dodávka, montáž, rekonstrukce: -plynoinstalace, -vytápění, -zdravotechnika, -solární vytápění.

Truhlářské práce, truhlářství. Výroba - kuchyně - okna - vchodové a interiérové dveře - nábytek - kuchyně.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: -soustružnické -zámečnické.

Zednické práce, zateplování fasád, obklady a dlažby, rekonstrukce koupelen a bytových jader, sádrokartony. Zednické a stavební práce, obkladačské a izolatérské.

Práce: - tesařské - pokrývačské - zednické.

Provádíme kompletní rekonstrukce a novostavby. Zateplování fasád a tepelné izolace.

Výkopy, zemní, demoliční práce, autodoprava: -výkopy studní, studně, jímek, jímka, bazény, základy, inženýrské sítě -zemní a výkopové práce a nákladní doprava -demoliční práce včetně ekologické recyklace a uložení stavební suti, suť -nakládání s odpady -likvidace a rekultivace černé skládky -doprava, přeprava sypké hmoty, písek, písku, ...

Malířské a natěračské práce.

Autodoprava. Silniční motorová doprava: -nákladní. Pronájem, půjčovna, prodej: -dopravní značení, značky. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy. -veškeré zemní práce -výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) -výkopy a úpravy terénu -rekultivace -cesty -hřiště -demoliční práce -doprava materiálu.

Výroba, kompletní vybavení, dodávka: -interiéry (kanceláře, hotely, byty): -nábytek včetně atypů -obklady stěn -kancelářský nábytek dle vlastního výběru včetně čalounění -kancelářské, jednací židle, křesla, sedací soupravy -koberce, parkety, žaluzie, záclony, závěsy, rolety (vnitřní i venkovní). Podlahářské práce: -pokládka, ...

Výroba, prodej: -třívrstvá lepená deska z masivu -biodeska, biodesky, spárovka, spárovky -nábytková dvířka z třívrstvé lepené desky -dveře z třívrstvé lepené desky. Interiéry: -zákaznická výroba -schodiště -kuchyně a jídelny -koupelny, předsíně -obývací a dětské pokoje, pracovny -vestavné skříně -ostatní interiéry.

Výroba, prodej: -dřevěná okna, dveře -eurookna. Dřevovýroba. Truhlářství.

Prodej, dělení, rovnání: -hutní materiál -ocel -tažená průměr 4-14 mm délka 100-3000 mm -plochá -žebírková. Kovovýroba, zámečnictví: -svařování -lisování -ohýbání. Kovářství. Výrobce teplého distančního profilu Cr PLUS-pro výrobu zdvojených skel (skla, sklo) do oken.

Podlahářství: -lepení podlahovin z PVC* -volné položení bytových koberců -lepení kancelářských a zátěžových koberců -lepení koberců na stěny -vyrovnávání podkladů apod.

Natírání fasády, dveře, okna, radiatory, okapy a kovové konstrukce Malování byty, kanceláře, domy, haly a ostatní prostory