Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Instalatérské práce.

Stavba, rekonstrukce: - nízkoenergetické domy - střechy - pokrývačské práce - stavby na klíč.

Provádíme: -kompletní realizace střech -opláštění budov -montáže střešních oken -montáž trapézových plechů. -pokrývačské, klepmířské práce -tesařské práce -montáž trapézových plechů -montáže modifikovaných pásů -natěračské práce -montáž střešních oken -opláštění budov.

Stavební činnost, montáže a opravy: -šikmé a ploché střechy -hydroizolace střech -modifikované asfaltové pásy, šindele, fólie EUROMEMBRANE, VEDAG -pokrývačské, tesařské práce (krovy) vč. moření a máčení proti dřevokazným škůdcům a houbám -pálená krytina -klempířské práce -pozink, měď, titan zinek -hromosvod vč. revize -střešní ...

Návrh, realizace, montáž: -zakázkové interiéry. -zakázkový interiér dle našich i dodaných návrhů. Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek (nábytku) -kuchyně, obývací a dětské pokoje, jídelní stoly, (stůl, ) ložnice, předsíňové sestavy, ložnice, šatny (šatna), kancelářský nábytek.

Truhlářství, truhlářské práce.

přerušeno: od 01.04.2014 do 31.12.2024 Montáž, opravy, servis, údržba: -elektrické zařízení -elektroinstalace. Revize: -elektro. Regulace: -topné systémy. Obchodní činnost.

Práce: -instalace plyn, topení -vodoinstalace. Rozvody: -topení-vytápění -ústřední -etážové -podlahové. Domovní plynovody, středotlaké a nízkotlaké přípojky. Možnost splátek-leasing.

Servis, dodávka a montáž plynové zařízení, návrh a montáže solárních systémů, solární systémy s regulací na míru. Servis plynových zařízení značek Baxi, Thermona, Quantum a Viadrus.

Truhlářství, stolařství. Výroba nábytku na zakázku: -kuchyňské linky včetně osazení spotřebiči všech značek (např. Bosch, Siemens, Whirpool, AEG, Brandt, Blomberg ) pro: -kanceláře, interiéry -restaurace, barové pulty -předsíně, odkládací stěny, botníky -koupelny, koupelnový nábytek, zrcadla (fazeta, hliníkové rámečky). Služby, studie, ...

Tesařské, klempířské, pokrývačské, zednické práce. Bytová jádra, omítky a zateplení fasád. Děláme izolace šikmých a plochých střech, balkonů, teras, světlíků. Izolace základových desek, stavba domů, přístaveb. Vložkování komínů s revizí. Zednické práce.

Truhlářství, restaurování starožitností: -oprava, restaurování starožitností a veškerého starého nábytku -výroba atypických bytových doplňků -návrh, výroba a montáž zahradních staveb, altánků, pergol, plotů a veškerá realizace zahrad -montáž obkladů, podhledů, dřevěných podlah-podlahářství -opravy, nátěry a údržba ...

Výroba nábytku, prodej: -kuchyňské linky ve standardním i nadstandardním provedení včetně dodávky elektrospotřebičů -renovaci kuchyňských linek (výměna pracovních desek, dvířek, dřezů, ...) -nábytek do jídelen (příborníky, stoly, ...) -předsíňové sestavy, vestavné a šatní skříně -obývací stěny, ložnice, dětský nábytek -kancelářský ...

Truhlářství, stolařství: -kuchyňské linky a interiéry -kuchyňská řešení (praktická, účelná) -kanceláře -předsíně -koupelny. Studie, návrh, výroba, realizace, montáž, komplexní dodávky, poradenství: -kuchyňské linky -interiéry na klíč (firmy, byty, domy) -nábytek, vestavné skříně -ložnice, obývací a dětské pokoje. Materiál: ...

Truhlářství, stolařství: -kuchyňské linky a interiéry -kuchyňská řešení (praktická, účelná) -kanceláře -předsíně -koupelny. Studie, návrh, výroba, realizace, montáž, komplexní dodávky, poradenství: -kuchyňské linky -interiéry na klíč (firmy, byty, domy) -nábytek, vestavné skříně -ložnice, obývací a dětské ...

Tesařské práce, těžba dřeva, rizikové kácení stromů.

Truhlářské práce, truhlář. Kovářské práce, kovář-atypická výroba. Zámečnické práce, výroba, zámečník.

Prodej, montáž, dodávka: - vzduchotechnika, klimatizace a chladicí věže. Oprava vzduchotechnických potrubních rozvodů a montáže elektromotorů i klínových řemenů. Poradenská činnost v oblasti vzduchotechniky a klimatizace.

Stavebnictví, dodávky na klíč: -dopravní stavby -odborné, dlaždičské práce. Prodej: -dlažební materiály (žula, přírodní kámen) -opotřebovaný dlažební materiál z přírodního kamene. Komplexní služby v oboru: -pokládka historických kamenných dlažeb -výstavba a rekonstrukce městských komunikací -dlážděné povrchy, dlažební kostky ...

Truhlářství, stolařství. Nábytek na míru.

Služby v oboru stavební činnosti: -realizace, rekonstrukce a revitalizace bytových, průmyslových a hospodářských staveb -sanace betonu a práce ve výškách a nad volnou hloubkou -zajistíme projekt a stavební povolení na klíč.