Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Úprava, zpracování: -sanace ekologických zátěží zemin -úprava a čištění vzduchu kontaminovaného různým typem znečištění -přípravky pro úpravu taveniny neželezných kovů -tlakové licí stroje a příslušenství automatizace -stříkací pistole a trysky, postřikové hlavy -abraziva -tryskací drť, tryskací broky -filtry na čištění vzduchu a plynů ...

Dodávka a montáž: -suché systémy -sádrokartony a minerální podhledy -pokládka podlah -nábytek -kuchyňské linky -žaluzie -plastová okna a dveře(profilový systém GEALAN) -malování.

Elektroinstalační práce -bytová a domovní elektroinstalace -přípojky elektrozařízení. Revize: -hromosvody -ruční elektrické nářadí.

Maloobchod, prodej, dodávka, distribuce: přírodní kámen na dlažby a obklady do exteriérů a interérů -pískovce -břidlice -kvarcity -vápence. Práce: -obkladačské, kamenické -zpracování kamene. Realizace: -exteriéry -interiéry.

Výroba, dodávka a montáž: -krovy, krovů -lisované dřevěné vazníky se styčníkovými plechy -střešní systémy, střechy, střecha -dřevostavby, dřevostavba -střešní krytina -kompletní střechy, střecha -střechy na klíč.

Instalace, rekonstrukce, oprava: - voda, plyn, topení (vodo-topo-plyn) - kanalizace - plynoinstalace - elektrikářské práce - zednické práce - servis kotlů.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 s obhajobou 2010. Generální dodavatel staveb. Projekce, inženýrská činnost: -architektonické návrhy -projekty pro stavební povolení -realizační dokumentace stavby -odborné posudky -rozpočty -vyřízení stavebního povolení (vyjadřovačky) -autorský a technický ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, pokládka: -průmyslové podlahy: -betonové, lité. Výroba: -nátěrové hmoty, barvy pro průmyslové podlahy. Sídlo dle OR: -Rožnov pod Radhoštěm.

Nabízíme: -montáže -prodeje antén -satelitní technika -satelitní studia pro Hotely a činžovní domy -digitální příjem. -elektroinstalace -montáže -opravavy elektrorozvodů do 1000V -kompletní dodávka elektroinstalačních materiálů -poradenství.

Opravy a rekonstrukce rodinných a bytových domů půdní vestavby a nádstavby údržba bytových a nebytových domů rekonstrukce bytových jader a koupelen zateplování fasád výměna plastových a euro oken střechy – tesařství, klempířství, pokrývačství zednické práce - obklady, dlažby sádrokartonové konstrukce ZTI - vodoinstalační a topenářské ...

Stavební firma. Rodinné domy: -novostavby -rekonstrukce a opravy -zateplovaní objektů -omítky -sádrokartony -terénní a bourací práce -pokládka zámkové dlažby -elektroinstalace -obklady a dlažby -betonové podlahy a další. Bytová jádra: -zaměření ( zdarma ) -rozpočet ( zdarma ) -vybourání stávajícího jádra a všech rozvodů ...

Klempířství, zámečnictví, izolatérství.

Písmomalířství, písmomalířské práce: -malba, malby, nátěry, návrhy -malířské práce -fasádní (fasáda, fasády) reklama -popis aut, automobily, vozy, vozidel, vozidla, auta, auto, aut -autoplachty, autoplachta, autoplachet -světelná reklama.

Vodohospodářské stavby. Dopravní stavby. Zemní práce. Autodoprava: -nákladní doprava.

Stolařství, truhlářství, stolař, truhlář: -stolařské, truhlářské práce -výroba pro stavebnictví, komponenty, , bednění, trámy, popodlážky -venkovní dřevěné, výrobky, výrobek z masivu, z lamina -zakázková výroba, na zakázku, na míru -eurookna, eurookno, eurooken -dveře, dveří-interiér, exteriér -schody, schodiště, ploty, pergola, ...

Instalace, montáž: -ústřední topení, voda, plyn -nejnovější technologie ZTI, ÚT plynoinstalace -rozvody vody v oceli, plastu, mědi i jiného materiálu -ústřední topení z plastu, oceli, mědi, podlahové topení i lokální -ústřední topení občanské vybavenosti i průmyslových objektů -technologické rozvody vody, páry, stlačeného vzduchu, ...

Pěkné dřevo - prodejna se dřevem a dřevěnými výrobky v průmyslové zóně v Popůvkách u Brna. Zakázkové truhlářství. Hoblované dřevo: - hoblované hranoly - lepené hranoly - hoblovaná prkna - hoblované hranolky - profilové lišty - plotovky - palubky - hůlky, tyče, kulatina. Dřevěné polotovary: - spárovka na míru - nášlapy na schody - ...

Poskytování služeb v oblasti inženýrské geodézie. Nabízíme zhotovení geometrických plánů, podkladů pro projekty. Vytyčování hranic včetně poradenství.

Práce: -kovoobrábění -zámečnictví. Výroba: -elektrické rozvodné a spínací zařízení -zboží z plastů -kabely a vodiče -stroje na výrobu a využití mechanické energie.

Truhlářství. Zakázková výroba: -okna i atypická -dveře interierové a vchodové -vrata, výkladce, prosklené stěny -schodiště -portály -podlahy -obklady stěn -zakázková výroba nábytku -kuchyňské linky na míru. Kompletní realizace interiérů: -hotely, restaurace, internáty, školy, banky, kostely, kanceláře, obchody ...

Kompletní projekty, dodávky na klíč, montáže, zkoušky a revize elektrických zařízení bez omezení napětí, konzultace, poradenství, export: -investiční celky elektro silnoproud, slaboproud, MaR*, telekomunikace, hromosvody: -v objektech třídy B s nebezpečím výbuchu (včetně důlních činností) -v objektech třídy C, tj. v prostorácha objektech ...

Výroba, prodej: -norma EN 131-2 -žebříky -štafle -dřevěné žebříky (dřevěných žebříků) -dřevěné štafle (štaflí) -jednostranné (opěrné) žebříky -štafle - schůdky -PVC patky na žebříky -reklamní předměty -hoblíček, paletka -koza, koza -řezivo -doplňky - panty, prodloužení, PVC patky, kovové nájezdy.