Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Tesařské práce: - kompletní montáž střech - tesařské, pokrývačské, klempířské práce - pergoly, přístřešky - bednění - základy, základovové desky, schody, stropy, věnce.

Stavební činnost: -realizace staveb -rekonstrukce staveb -dopravní stavby: -opravy spodních staveb mostů -opěrné zdi -odvodnění komunikací -odvodňovací systémy ACO DRAIN, HAURATON -regulace toků -zpevněné plochy ze zámkové dlažby -parkovací plochy -průmyslové stavby: -haly, sklady -montážní provozy ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej. Výroba na míru, prodej nábytek, nábytku. -výroba kuchyňské linky, linka, kuchyně, kuchyň včetně elektrospotřebičů -dětské pokoje -vestavné skříně, skříň -bytové doplňky -sedací soupravy AKSAMITE -matrace DŘEVOČAL Přerov. -kancelářský nábytek - návrhy ve3D

Práce: -tesařství -pila -prodej a výroba stavebního řeziva 773660060- pila 608860204- tesařství

Prodej, pokládka: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -masivní parkety Služby: -broušení -renovace -rekonstrukce podlah. Odborné zaměření a zpracování cenové kalkulace provádíme zdarma!

Provádíme dekorativní omítky, 3D stěny, štukové i broušené, vnitřní omítky, atypické podhledy. Nabízíme veškeré sádrokartonářské práce – montáž sádrokartonů. Provádíme rekonstrukce interiérů, bytových jader, bytů, rodinných domů i půdní vestavby: zateplovací systémy, lepení kamene, dlažby, obklady, zednické a malířské práce. Montáž dveří.

Výroba nábytku na zakázku: -výroba a montáž kuchyní, kuchyně včetně spotřebičů či kuchyňských doplňků -ložnice, postele včetně zdravotních matrací -obývací stěny, stoly, komody, police -dětské pokoje, psací stoly -kancelářský nábytek, vybavení obchodů, firem -podlahy -dveře -schody -zahradní nábytek, pergoly, ploty.

Zámečnictví, nástrojářství.

Zámečnictví, zpracování nerezový materiál, výroba, prodej z nerezu: -stroje, potřeby pro drobné podnikatele -potravinářská oblast -výroba nerezové zábradlí, schody -udírenské vozíky, zábradlí, rošty, zábradlí, brány, ploty. Náhradní díly a doplňky na motocykly, motorky, auta vyráběné z nerezu.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Hydrogeologie, ekologie, sanace. Práce, služby, průzkum, projekce -související s ochranou podzemních vod a horninového prostředí -řešení sanace znečištění. Komplexní služby v oboru: -hydrogeologie -hydrochemie. Vyjádření k odběrům a vypouštění vod. Kontrola nepropustnosti jímek a nádrží.

Nátěrové hmoty Zateplovací systémy Omítkové materiály Tónování produktů Snímání odstínů

Rodinné malířství, natěračství: -malířské, natěračské a tapetářské práce -stříkané tapety.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -kancelářský, koupelnový a zahradní nábytek -vestavěné a šatnové skříně s posuvnými dveřmi -kuchyně, kuchyňské linky -ložnice -zimní zahrady -pergoly -bary a světelné rampy -prodejní pulty a regály -dveře vchodové, interiérové a posuvné -vrata i s možností dálkového ovládání -schody -palivové ...

Nabízím služby hodinového manžela. Provádím zámečnictví, vodoinstalatérství, správu a údržbu bytů i nemovitostí. Realizuji pokládku koberců, montáže sanitární keramiky, údržbu zeleně, sečení trávníků i menší stolařské práce.

Stavební činnost, dodávky, rekonstrukce, modernizace, adaptace, demolice: -pozemní stavitelství -novostavby, rekonstrukce občanských a bytových staveb -stavby na klíč -stavby a rekonstrukce rodinných domů -bytové -občanské-rodinné domy -hrubé stavby -venkovní úpravy -zateplovací systémy -fasády, obklady, dlažby ...

Služby: -malířské práce -zateplování fasády -sádrokartony -oblkadačské -zednické -renovační -další práce.

Zemní práce, demoliční, bourací, výkopové práce, základy na rodinný dům, domy. Autodoprava, nákladní doprava. Vnitrostátní, tuzemská doprava. Silniční motorová doprava Tatra 815 S3 sólo Tatra 815 S3 s vlekem Tatra 815 UDS 214 Traktorbagr JCB 4CX MAN 410 TGA+sklopný návěs Metaco.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Montáže všech tesařských konstrukcí, tesařské konstrukce, vázané krovy, šroubované tesařské konstrukce, výroba a montáž zbíjených vazníků. Pokrývačské práce včetně klempířských prací. Střešní tašky pálené, betonové, Tondach, Bramac, KM-BETA. Montáž střešních oken a výlezů. Půdní vestavby. Dřevěné altány a pergoly. Sádrokartony. ...

Revize a servis rozvodny NN a VN Poradenství v energetice: -elektrické vytápění -tepelná čerpadla.

Veškeré geodetické a zeměměřické práce, činnost, služby. Geodézie v katastru, geodet. Geodezie ve stavebnictví, investiční výstavbě. Mapy a mapové podklady. Zpracování, projektování pozemkových úprav, pozemkové úpravy. Vyhotovení geometrických plánů, geometrické plány(rozdělení, vyměřování pozemků, pozemek, zaměření staveb, nemovitosti, ...

Provádíme elektromontáže rodinných a bytových domů včetně rekonstrukcí. Dále provádíme zabezpečovací a kamerové systémy.

Střechy a Izolace Ingr. Nabízíme Vám realizaci šikmých a plochých střech, zároveň také izolaci teras, jezírek, bazénů, nádrží a izolaci proti radonu. Montáž střešních oken Velux. Zaměření a následná cenová nabídka zdarma.

Vodo-topo-plyn. Služby: - revize plynoinstalací - servis, oprava plynových kotlů. Prodej instalačního materiálu: -baterie a armatury -zdravotní keramika -sanitární technika. Práce: -zednické -obkladačské.