Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Truhlářské a řezbářské práce. Restaurování a konzervování nábytku.

Rekonstrukce: -byty, koupelny, půdní vestavby a veškerá stavební činnost -elektroinstalace -kovovýroba.

Stavební práce: - zateplení rodinných domů (polystyren nebo minerální vata) - rekonstrukce bytů a rodinných domů - půdní vestavby - obklady, dlažby - omítky, fasády.

Malířské a natěračské práce.

Klempířské práce, oprava karoserií.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Činnost, stavební práce: -provádění inženýrských staveb (včetně technické vybavenosti sídlištních celků), -provádění průmyslových staveb, -provádění bytových a občanských staveb, -půdní vestavby, -kompletní rekonstrukce, -výstavby rodinných domů, -truhlářství, -činnost prováděná hornickým způsobem. Prodej: - stavebniny, stavební ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Práce, služby: Sklenářství -sklenářské práce -instalace okeních fólií. -zámečnické práce -prodej barev, laků -projekční služby -specializace na stavební sklenářství. Fakturační adresa: Brno, Křídlovická 68.

Prodej: -obklady, dlažby -obkladačské práce -grafické návrhy koupelen -dveře vnitřní, venkovní včetně montáže zárubní -střešní okna FAKRO včetně montáže -vybavení koupelen -lepidla, spárovací hmoty -dovoz zboží.

Úklidové, malířské, drobné stavební, výškové práce, stěhování, servis a montáž plastových oken - nátěry a zateplování fasád.

Prodej materiálů určených ke zhotovení všech možných nátěrů a maleb. Provádíme malby a nátěry, rozšířili jsme o různé zdobné techniky interiérů - antické lazury, modelační omítky, hlazené a vyrovnávací stěrky, benátské štuky, fládrování. Lepení tapet papírových i hedvábných od firem Flügger, AS Rovi a jiných.

Výroba, prodej, těžba: -písek -štěrkopísek - štěrk - kamenivo. Pískovna: -Žabčice, tel.:602786160, 601536236 -Krčmaň, tel.:602786160, 723469793 -Oblekovice, tel.:606721503, 515227448 -Novosedly, tel.:606721503, 721531501 -Orlovice, tel.:724263321, 721374393. Služby: -zemní práce -rekultivace, revitalizace -ukládání ...

Stavební práce. Zemní práce. Demoliční práce (demolice). Vodohospodářské práce. Nakládání s odpady. Stavební stroje - bazar. Velkoobchod, prodej: -motorová nafta.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -vložkování komínů. -ústřední vytápění.

-Provoz autodopravy nosností do 8 tun -Přeprava stavební a zemědělské mechanizace -Kontejnerová doprava. -Provádění prací smykovým nakladačem Bobcat. -Opravy a renovace traktorů, malotraktorů. -Opravy zemědělské mechanizace. -Výkup, prodej a zprostředkování prodeje zemědělské techniky.

Prodej: -bytový textil -utěrky -deky -lůžkoviny a koberce. Podlahářské práce.

Provádíme potrubní montáže, sváření, zámečnické a vodoinstalatérské práce. Veškeré montáže potrubí (pára, voda, topení, plyn) a zámečnické práce - montáže výměníkových stanic - montáže a instalace technologického zařízení turbín a kotelen - kompletní montáže předizolovaného potrubí, horkovody, parovody - výroba zámečnických výrobků a ...

Vodoinstalace, kanalizace, topenářství: -rekonstrukce a opravy kotelen -plynové rozvody a instalace spotřebičů PLYN: -rozvod plynu, plynové zařízení -dodávka spotřebiče -montáž a napojení: -kamna, bojler, kotel, karma. VODA: -rekonstrukce a opravy rozvodů, rozvody -materiál (měď, železo, plast) -čištění, oprava ...

Sklenářské práce a výroba vitráží.

Úklidové práce. Veškeré stavební práce. Malířství, malířské práce. Vodoinstalace, vodoinstalatérské práce. Elektroinstalace, elektroinstalatérské práce.

Stavební firma: -výstavba rodinných domů na klíč -fasádnické práce včetně zateplení -revitalizace panelových domů -rekonstrukce objektů -rekonstrukce památek -řešení půdních vestav a nadstaveb -sanace a hydroizolace staveb -odborná montáž obkladů a dlažeb -suchá výstavba (sádrokartony) -vodo-, topo-, plyno-, ...

Jsme česká firma, s dlouholetými zkušenostmi. Zaměřujeme se na zajištění rekonstrukce střech, pokládky krytin a výroby či montáže klempířských prvků. Klempířské práce, klempířství, oplechování. Pokrývačství, pokrývačské práce. Práce na střeše, střecha. Pokládka veškeré krytiny, plechové a falcované krytiny, modifikované pásy, ...