Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Provádíme zateplování fasád, hydroizolace plochých střech, teras a balkonů.

Elektromontážní práce Hromosvody Revize Dokončovací stavební práce Malířské a natěračské práce.

Projektová činnost ve výstavbě. Projekce slaboproudých zařízení (dále jen SLP), EPS a MaR pro všechny druhy objektů jako jsou.

Provádíme topenářské práce, včetně průmyslových rozvodů propan-butan, opravy a montáže topenářských zařízení, jako jsou kotle, radiátory, rozvody plynu. V naší prodejně Feromat prodáváme hutní, spojovací, topenářský, instalatérský materiál a částečně i železářské zboží.

Provádíme stavební práce, rekonstrukce, obklady a pokládku dlažeb.

KOMPLEXNÍ ČINNOST V OBLASTI ELEKTRO. Služby: -stavební a technický dozor při realizaci staveb -koordinace přípravy projektové dokumentace -organizace při výběrových řízení -kontrola u všech nákladů před realizací i v průběhu realizace projektu -výstavba fotovoltaických elektráren "na klíč" -měření termokamerou -měření elektrické ...

Autodoprava, přeprava osob: - přeprava zboží do 1000 kg - přeprava 4 osob dodávkovým vozem VW Transporter. - zednické a obkladačské práce Případně: David Štěpaník mob. 724 227 103

Montážní nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Prodej, pokládka: - plovoucí podlahy. - renovace schodišť.

Vodoinstalaterství, Topenářství Služby: -voda -topení -plyn -kanalizace -domácí vodárny čerpadla -čištění studní -solární ohřev -měření -regulace -vodoměry -opravy, údržba.

Vyčištění kanalizace, zkoušky těsnosti kanalizace, prohlídky kanalizace digitální kamerou ad.

Stolařství. Truhlářství. Zakázková výroba kancelářského nábytku, lékáren, laboratoří, kuchyňských linek, schodů.

Služby: -zámečnictví -kovoobráběčství -nástrojářství. Výroba, instalace a opravy: -elektrické stroje a přístroje.

Elektromontážní práce, elektroinstalace rodinných i činžovních domů, revize elektrických zařízení.

Pokrývačství, tesařství.

Zámečnictví, zámečnické práce, nouzové otevírání bytů.

Otevřel stavební práce. Montáže suchých staveb. Zateplovací systémy pro opláštění a revitalizaci budov. Montáže sádrokartonu, akustické řešení.

Provádění, opravy a servis domovních, panelových i průmyslových elektroinstalací. Výroba elektrických zařízení a fotovoltaiky.

Zateplování fasád. Prodej stavebních materiálů Pokládka zámkové dlažby. Stavba rodinných domů na klíč.

Stavební činnost Bourací, bourání, demoliční práce, demolice Strojní zemní práce (bagr JCB, UNC, HON) Ruční výkopové práce Autodoprava Liaz, Tatra Odvoz fekálií, fekálie.

Výškové práce, mytí oken a plášťů budov a montážní práce pomocí lanové techniky.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku, zaměření hlavně na Kuchyňské linky.

Naše stavební firma nabízí stavební práce, výstavba rodinných domů, ošetřování fasád proti sprejerům na bázi nanotechnologie, rekonstrukce bytů a bytových jader i půdní vestavby, včetně zateplování domů a opravy fasád, montáž euro oken, dveří, terénní a drenážní práce, obklady, dlažby, chodníky.

Kamenosochařské práce. Výroba, oprava: -pomníky -sekání nápisů.

Prodej, maloobchod, montáž: -podlahové krytiny