Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnictví, zámečník -výroba koupelnových radiátorů, koupelnové radiátory -koupelnová otopná trubková tělesa, trubkové těleso.

Služby, práce: -kompletní elektroinstalace -elektroinstalace -alarmy -kamerové systémy -rozvody TV/SAT -počítačové sítě -revize.

Tesařské práce, tesař, stavební tesařství. Práce na střeše. Rekonstrukce střech a montáž dřevěných konstrukcí, konstrukce. Dřevostavby, dřevěné stavby, stavba ze dřeva, sruby.

Kamenosochařské práce. Dodávky, prodej, distribuce: -bronzové pomníkové doplňky pro kameníky -písmo, lampy, vázy, křížky, sochy -reliéfy - Madonna, Kristus -fotokeramika.

Stavební práce, stavební činnost, stavební práce, zednické práce, zedník, obkladačské práce, obkladač, sádrokartony, sádrokartonář. Krby-výstavba krbů.

Prodej - LED osvětlení trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky Vybavování - interiéry E-shop - LED osvětlení (trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky, ...) Dodávka - plastová a dřevěná okna - vnitřní a vstupní dveře Klempířské práce Pokrývačské práce

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Výroba atypický zakázkový dřevěný nábytek. Zaměření, návrh projektu, interiéry na klíč: -veškerý nábytek do bytů i rodinných domů, vstupní haly, předsíně, šatny, ¨kuchyňské linky, obývací a dětské pokoje, ložnice i zahradní nábytek -zařizujeme restaurační, obchodní provozy, hotely, kanceláře, reprezentační prostory, zdravotnická ...

Vodoinstalatérství, topenářství.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny- Prodej: -vodoinstalatérství, topenářství.

Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství.

Podlahářské práce: - pokládka podlah - průmyslové podlahy - broušení, frézování betonu betonové podlahy PanDomo. Autodoprava. Stavební činnost.

Voda, plyn, topení. Plynoinstalace, vodoinstalace, topenářské práce. Projekce, revize a tlakové zkoušky plynoinstalace. Montáže a opravy domovních a průmyslových plynovodů. Kompletní kotelny, výměníkové stanice. NTL, STL a přípojky pro veřejnou spotřebu. Opravy plynových spotřebičů, výměny a dodávky kotlů, zásobníků vody, průtokových ...

Přistavení a pronájem - kontejnery. Nákladní autodoprava, odvoz a dovoz - suť - zeminy - komunální odpady - stavební materiál - sypké materiály - písek - štěrk. Výstavba a rekonstrukce - inženýrské sítě. Zemní práce Výstavba a rekonstrukce - komunikace Revitalizace - bytové domy Zednické práce Výstavba a rekonstrukce - ...

Zednictví, zednické práce.

Zámečnictví, zámečník, zámečnické práce. Výroba, prodej, montáž: -ocelové konstrukce -ocelových konstrukcí -zakružování -brány, brána -ploty, plot -schody, schodiště -zábradlí. Stavebniny Hutní materiál

Práce, služby: -Zámečnictví.

Práce: Stavební práce, půdní vestavby, montáže sádrokartonových stropů, sádrokartony, příček, příčky a minerální podhledy. Nabídka pokládky palubkových a plovoucích podlah. Palubkové a plovoucí podlahy.

Prodej tepelných izolačních materiálů. Zateplení fasád.

Vodoinstalační a topenářské práce, rekonstrukce koupelen, bytové jádra. Výměna vodovodních a odpadních stoupaček.

Výroba technických plynů. Nabídka domovních instalatérských prací.

Školící středisko a autoškola – Ladislav Polák -profesní školení řidičů: -profesní školení řidičů skupin C, D, -provádíme školení řidičů referentů, -výcvik v řízení skupin B, C, C+E, D. Zemní práce. Terénní úpravy, výkopy a další zemní práce se stroji: -nakladač UNC 200, objem lopaty 2, 5 m3, -dozer T-130, šířka radlice 3, 2 m.

Práce: -malířské. -natěračské.