Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Poskytujeme připojení k WIFI síti. Služby: -svařování optických vláken -tvorba webových stránek -zámečnická výroba -zabezpečovací systémy -VOIP telefonie -servis a prodej PC.

Doprava nákladní, tuzemská i mezinárodní, komplexní přepravní služby. Spedice. Zemní práce, zakládání staveb.

Stavební práce: -zednické -obkladačské -podlahové krytiny. Poradenská činnost.

Práce: - zemní - výkopové - demoliční, bourací - terénní úpravy, svahové práce - výstavba a oprava komunikací.

Práce: -obklady koupelen -pokládka dlažeb -zednické práce.

Stavíte a hledáte firmu, která Vám pomůže? Firma Ing. Jaroslav Bachan provádí vodohospodářské a inženýrské stavby vč. projektování a technického poradenství. Zabýváme se výstavbou vodovodů a kanalizací, kanalizačních přípojek, komunikací, děláme zámkové dlažby a vjezdy k domům a podnikům, odvodnění, příkopy, propustky, zdění čel propustků a nádrží ...

Dovoz, prodej: - speciální stavební stroje a zařízení pro stavby tunelů. Sanace železobetonových konstrukcí vysokotlakým vodním paprskem včetně revizí i generálních oprav.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Sériová výroba, prodej: -rám, rámy pro zrcadla (zrcadlo) pouze z masivního dřeva -různé tvary, barevné odstíny -standardní provedení: -na stěnu -stojanové -zásuvkové -na stolík -výroba i na zakázku -rámování zrcadel.

Plynoinstalační, topenářské, vodoinstalační práce.

Plynoinstalační, topenářské, stavební práce.

Zámečnictví, nástrojářství: - třískové obrábění.

Klempířství a oprava karoserií. Provádíme svařování elektrickým obloukem.

Zámečnictví, nástrojářství. Provádění svářečských prací metodou TIG a MMA.

Strojírenská výroba, kovovýroba, třískové obrábění, kovoobrábění, CNC: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví. Speciální zakázková strojírenská výroba.

Zámečnické práce, zámečnictví: -obrábění kovů -soustružení -frézování -stříhání plechu do tloušťky 8 mm -ohýbání plechu do tloušťky 2 mm Zakázková kovovýroba: -ruční -strojní. Výkopové práce: -průrazy pod vozovkou.

Povrchové úpravy truhlářských výrobků: - dřevo lakování, moření, tónování.

Tesařské, truhlářské, pokrývačské práce.

Práce - instalatérské, topenářské a zednické. Dodávky materiálu a možnost vizuálních návrhů.

Svářečské práce, zámečnictví.

Vyrábíme vrata, brány, ploty, stožáry, krbové vlžky, mříže, zábradlí, nerez, schodiště a další.

Výroba a prodej stojanů na kola na všechny běžné typy.

Hodinový manžel - vrtání - šroubování - instalatérství - elektrikářství - malování - natěračství - stěhování.

Zakázková výroba a montáž nábytku: -kuchyňské linky -dětské, obývací pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložní postele -zakázkový A-Typ nábytek -řezání LTD a olep ABS hranami.