Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Malířství, malířské práce - malby interiérů. Natěračství, natěračské práce - vnitřní a venkovní nátěry. Lakýrnictví, lakýrnické práce.

Elektroinstalační práce. Elektroinstalace - průmyslové, občanské. Elektrorevize. Montáže, údržba, revize: - elektro zařízení - hromosvody.

Výroba, dodávka, montáže: - DIP potrubí pro klimatizace a vzduchotechnické systémy, vzduchotechnické potrubí - klimatizační jednotky pro centrální distribuci a úpravu vzduchu ve větracích i klimatizačních systémech - vzduchotechnika pro obchodní centra, divadla, hotely, restaurace. Prodej: - rohovníky - protidešťové ...

Plynoinstalační práce Montáž, dodávka a servis - tepelná čerpadla Topenářské práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Sanace domů, zateplení fasád.

Přípravné stavební práce: - demolice, demoliční práce - zemní práce - výkopové práce - terénní úpravy.

Zednictví Pokrývačství, tesařství.

Služby pro dům a zahradu. Zakládání bazénů, péče o trávník, péče o zahradu, terénní úpravy. Montáž nábytku, vyklízení prostor, drobné elektro práce.

Práce: - kompletní stavební práce - demolice, demoliční práce - výkopové práce - terénní úpravy. Inženýrské stavby. Výstavba, stavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové domy, byty.

Služby: - poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví, energetiky a plynárenství - testování, měření, analýzy, kontrol strojních zařízení - revize tlakových a plynových zařízení.

Výstavba, stavba, rekonstrukce: - občanské stavby. Práce: - zateplováním objektů, fasády. Realitní činnost.

Natěračské a lakýrnické práce. Malířské práce.

Revize - elektrické zařízení - elektrické spotřebiče - hromosvody.

Truhlářství. Zajišťujeme montáže dveří, podlah. Schodiště, schody.

Stavební činnost: - stavební práce a demolice - projekce - rozpočty staveb. Znalecká činnost: - ceny a odhady nemovitostí - znalecké posudky - odborné posudky. Pronájem: - kanceláře - obchody - skladovací prostory.

Služby: - elektroprojekce, zpracování projektové dokumentace v oboru elektro - měření a regulace, ASŘTP, silnoproud Elektromontáže, elektromontážní práce: - dodávka elektroinstalace slaboproudých i silnoproudých zařízení - elektroinstalační rozvody do 1000 V.

Truhlářství, podlahářství

Povrchové úpravy. Prášková lakovna: - nanášení plastu. Zámečnické práce.

Přípravné stavební práce: - terénní úpravy - zemní práce - výkopové práce. Příprava staveniště.

Výroba, práce: -prodej schodiště -dveře -podlahy -obložení -pergoly.

Vodoinstalatérství, topenářství. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Betondecor nejen pro stěny a podlahy. Služby: - aplikace moderních dekorativních stěrek typu Beton Cire, betonová či cementová stěrka. Použití u podlah, stěn, schodišť, jako vynikající alternativa k obkladům a dlažbám v koupelnách či kuchyních, případně jako povrchová úprava krbů, nábytku a doplňků v interiérech.