Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Truhlářství, truhlářské práce. Truhlářská dílna. Výroba: - pracovní desky ke kuchyním - pracovní desky do koupelen.

Prodej obkladů a dlažby české a zahraniční produkce.

Poskytování technických služeb Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zemní práce Bourání a frézování betonových ploch Řezání živičných vozovek.

Instalatérské a zámečnické práce.

Výroba, opravy, návrhy: -skleněné vitríny -prodejní pulty -skleněný nábytek -zrcadla -dělící stěny -speciální akvária a terária -výstavní vitríny

Elektroinstalační práce.

Zednické práce: - sádrokartonové příčky, sádrokartony. Úklidové služby: - čištění koberců - mytí oken. Numismatické služby.

Stavební činnost, pozemní a občanské stavby na klíč, projekce, dodávky: -novostavby -rekonstrukce -nástavby -opravy objektů -práce HSV, PSV -sádrokartony -podhledy (i minerální) -oprava fasád zateplovacími systémy -lité a stěrkové podlahy (epoxicementy) -zajištění subdodávek elektro, voda, plyn, topení, podlahy, klempířské, tesařské a ...

Strojní zámečnictví, zámečník. Zámečnická výroba: - ocelové konstrukce a schodiště. Práce: - zkružování plechů od 5 do 50 mm, válcovaných profilů, jäckelů, trubek do 30 mm - svařování.

Zateplování fasád a půdních prostor. Izolatérství Zednictví

Klempířství. Pokrývačské práce.

Malířské, natěračské a tapetářské práce. Malování, fasády, stěrkování.

Truhlářství. Výroba, prodej: -kuchyňský nábytek, kuchyně -nábytek pro ložnice, ložnice.

Stavební společnost: -sádrokartonářské, veškeré stavební práce -zateplení. Sídlo: Jírovská 427/25, Praha 4

Klempířství, pokrývačství. Pokrývačské a klempířské práce.

Zednické práce. Obklady, dlažby, koupelny.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Elektromontáže, elektroinstalace. Montáže, opravy, revize: - silnoproudé a slaboproudé rozvody - elektrická zařízení.

Služby hodinového manžela. Veškeré práce na klíč.

Dodávka, montáž, prodej: -vodo-topo -podlahové topení -sanitární armatury -kotle a příslušenství -instalatérské práce -podlahové topení -ústřední vytápění -ucelený systém pro rozvod vody, vzduchu, topení -mosazné závitové tvarovky -vodoinstalatérský, topenářský materiál.

Geodetické práce. Projekční a stavební práce.

Výroba zakázkových interiérů: -vyšší standard -vybavení interiérů bank, hotelů, restaurací, barů, privátních domů, bytů -návrh architekta a designera -zakázková výroba