Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Truhlářské práce - stolařstvívýroba - kulečníkové stoly.

Drobných zednické práce, pokládání obkladů a dlažeb.

Stavební práce. Hrubé stavby, dokončovací stavby, fasády a sanace zdiva.

Dodávka - stříkací pistole na barvy. Prodej: - barvy, laky a ředidla pro kovy - tmely pro kovy Kompletní stavební činnost Dodávka - otryskovací stroje.

Služby: -ruční výkopové práce -zemní práce strojem JCB 1110 T -přípravné a dokončovací stavební práce.

Montáž - sádrokartony - obklady - dlažby - zednické práce - omítky - fasády.

Zaměření objektů a činnosti související s přípravou projektové dokumentace: zaměření staveb a zpracování dokumentace skutečného provedení, digitalizaci původní dokumentace, fotogrammetrii, stavebněhistorický průzkum.

Výstavba - dřevostavby . Výstavby dřevěných domů. Pokládka: - plovoucí podlahy - keramické dlažby - zámkové dlažby.

Elektroinstalační práce: - montáž elektroinstalací novostaveb - rekonstrukce elektroinstalací starších domů či bytů - průmyslové rozvody - revize elektroinstalací - montáž hromosvodů - opravy elektroinstalací.

-Velkoobchod a maloobchod Malířství, lakýrnictví, natěračství Zednictví Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Pokrývačství, tesařství. Klempířství, montáž oken.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Stavby včetně sádrokartonových konstrukcí. Zateplování fasád.

Montáž a údržba sprchových koutů.

Elektroinstalační práce. Sádrokartonářské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství. Provádíme instalace vody, topení a plynu.

Malířské práce Podřezávání domů Zateplování fasád - podřezávání domů - nátěry proti vlhkosti Sádrokartonářské práce Pokládka - obklady - dlažby Kompletní rekonstrukce - stavby na klíč Zednické práce

Zámečnické práce, svařování nerezové oceli i hliníku.

Zemní a terénní práce. Nakládání materiálů a palet. Kopání, výkopy základů (základové pasy), úpravy a hutnění terénu, bourací práce.

Kovovýroba, zakázková výroba z kovu a nerezového kovu, zámečnictví: -schodiště -zábradlí -brány, brána a vrata s možností elektrického pohonu -branky -kovové konstrukce -nápisy -ploty -stříšky, stříška -mříže na okna i dveře -různé jiné výrobky -povrchová úprava dle přání zákazníka -nátěry, lakování práškovými barvami, ...