Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Výroba - pergoly, truhlářské práce, výroba - interiéry - schodiště - kuchyně - vestavěné skříně.

Montáž: - žaluzie - sítě proti hmyzu - stínidla. Stavební práce: - rekonstrukce byty, koupelny.

Výroba: -mříže, plotové výplně, kovovýroba.

Malířské práce. Obkladačské a podlahářské práce. Vodoinstalační práce. Zednické práce. Rekonstrukce: - byty - domy - koupelny.

Oprava, servis: - plynové kotle ETI, WOLF, JOHN WOOD, BUDERUS, VIADRUS, ODRA, DESTILA - drobné topenářské a instalatérské práce - výměny kotlů, radiátorů a pod.

Stavební firma: - novostavby, vestavby a nástavby (podkroví a bytová jádra), - rekonstrukce domů a bytů - zemní práce, hrubé stavby - krovy, střechy, fasády - elektroinstalace, rozvody vody, kanalizace, plynu a topení - obklady, dlažby, sanita - rychlé havarijní opravy.

Klempířské práce Pokrývačské prácekompletní dodávky a rekonstrukce - střechy. Prodej - střešní krytiny. Montáž - střešní okna.

Revize: - elektro - elektrická zařízení - pro kolaudace a zvýšení příkonů - hromosvody.

Poradenství, servis a realizace podlahových krytin. Pokládka: -PVC -koberce. Renovace: -parkety, pokládka -korek -plovoucí podlahy.

Výstavba, rekonstrukce bytů, rodinných domů. Zateplování fasád. Pokládka dlažby.

Stavební činnost: -stavba krovů a nosných konstrukcí, GO opravy krovů -pokládka pálených a betonových krytin -pokládka bitumenových střešních šindelů -montáže střešních oken -hydroizolace plochých střech -řemeslné práce s dodávkou střechy spojené (klempířské práce, výstavba a opravy komínů, montáž hromosvodů). ...

Satelitní spojení datové spojení Elektroinstalační práce.

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Služby v oblasti stavebních prací s použitím horolezecké techniky: - čištění a umývání fasád a oken - odstraňování graffiti - rekonstrukce všech druhů fasád včetně zateplení - ochrana budov proti dosedání ptactva - čištění a zastřešování světlíků. - revize a doplňování střešní krytiny - rozebírání komínů, demontáž starých antén - ...

Projekce - NN a VN Průmyslové elektromontáže NN a VN - stavební elektroinstalace.

Revize, vložkování, měření emisí - komíny.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní Demolice Zemní práce - přípravné práce pro stavby.

Kominické práce - čištění a revize komínů - vložkování komínů - opravy a čištění komínů.

Realizace interiérů a staveb (stavební činnost): -kompletní realizace interierů -montáž sádrokartonových systémů -zateplování, stropní podhledy -pokládky podlahových krytin -montáž žaluzie, okenní rolety. Prodej: -stavebniny -asfaltové lepenky, barvy, betonové, cihelné výrobky, desky Cetris, desky dřevotřískové, ...

Instalatérské práce Hodinový manžel Zámečnické práce Instalatérské práce.