Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Montáž - kamerové systémy Elektroinstalační prácemontáž - elektroinstalace silnoproudé a slabouprodé Montáž - hromosvody Rekonstrukce - domy - byty.

Výroba: - střižné pojistky do výstředníkových lisů - nerezové fitinky pro pasíře - lití plastů, polyuretany, silikony

Výroba kuchyní a veškerého nábytku. Montáže sádrokartonových konstrukcí. Truhlářská výroba. Kvalitní masivní dřevo, lamino, dýha a exotické dřeviny. Provádíme také sádrokartony, suché stavby, stavební i nábytková výroba na zakázku (dveře, okna, kuchyně, pergoly, vestavěné skříně, obklady, schodiště..) Výrobky na míru, dle Vašich požadavků, ...

Projekční kancelář: - zpracování projektové dokumentace staveb (projekty) - realizace staveb (odborné vedení staveb) - sanace staveb (opravy a rekonstrukce staveb).

Elektroinstalační práce - silnoproudé rozvody Měření a regulace - průmylsová automatizace zpracování SW.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis- gastronomická zařízení Vodoinstalační práce.

Provádí včetně úklidu a konzultace - natěračské práce - fládrování Malířské práce včetně úklidu a konzultace Provádí (včetně úklidu a konzultace) - tapetování Úklidová službaúklidové práce.

Autodoprava, přeprava: - stroje a mechanizace. Zakládání staveb Zemní práce strojní technikou.

Výroba: -ocelové zárubně, ocelových zárubní -zámečnictví -kovovýroba -výroba zárubní, kovovýroba, zámečnictví -výroba a oprava elektromotorů a čerpadel -velkoobchod hutní matetiál -kovový šrot -autodoprava -poradenská činnost v oblasti optimalizace energií. Sídlo: Brno, Nám.Svobody 93/22.

Služby, práce: -kominictví -revize komínů -stavby komínů -prohlídky komínů -výpočty a návrhy komínů.

Topenářské práce Instalatérské práce. Optimalizace projektu Vodoinstalace Ústřední vytápění Výměna plynových kotlů Výměna plynových ohřívačů Odpady a kanalizace Podlahové vytápění Zařizovací předměty.

Návrhy, projekce, montáž, instalace, servis, oprava, revize: -elektronické zabezpečovací systémy EZS (ochrana bytových i nebytových prostor, objektů, pozemků, majetku) -elektronické požární detektory k systému Paradox -kamerové systémy -elektronicky ovládané zámky Zabezpečovací systémy pro automobily vč. montáže: -centrální ...

Kompletní dodávka, zajištění projekce, výroby, montáž servis, opravy, rekonstrukce, revize, poradenská činnost: -zdvihací zařízení -jeřáby: -mostové, sloupové, portálové -jeřábové dráhy: -železné a betonové (možnost pružného uložení kolejnic) -podvěsné drážky s kladkostrojem -revizní obslužné plošiny ...

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -hydroizolace střech -montáž střešních oken.

Zámečnictví. Kovovýroba. Výroba z kovů. Nerez výroba. CNC plazma (plasma): -plazmové řezání, řezání plazmou -přesné dělení plechů, výpalek -výpalky nerez, ocel. Vypalování plazma: -pálení děr, otvorů -pálení, dělení nerez, ocel, železo, -vypalování nerez, ocel, železo -dělení železo -pálení ploten (plotny), pálení, ...

Komplexní servis pro stavební podnikatele. Montáž, oprava, servis: -volba vhodného typu zdvihacích zařízení v návaznosti na stavební konstrukci objektu -pronájem stavebních jeřábů a výtahů (jeřáby-výtahy) -zajištění dodávky zdvihacích prostředků na stavbu -montáž zdvihacího prostředku a jeho uvedení do provozu -provedení revizní zprávy ...

Tesařské práce - demontáž střechvýstavba - dřevostavby - pergoly - zahradní domky Zateplování střech systém STYRODACH Výroba - palubkové a dřevěné obklady Klempířské práce Pokrývačské práce.

Služby v oblasti revize strojů, spotřebičů, elektroinstalačních rozvodů, hromosvodů. Projektová dokumentace, zakreslení skutečného stavu.

Demoliční práce Výkopové práce

Výroba z betonu: - kuchyňské linky - pultové desky - stoly - zahradní nábytek - koupelny. Renovace - podlahy (průmyslové, ...)

Izolace základů staveb - izolace proti radonu - vodotěsné izolace plochých střech - izolace bazénů - zateplovací práce fasády, objekty, budovy.