Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zámečnické práce - zakázková kovovýroba - zakázková výroba z nerezu a hliníku, černé oceli - stavební zámečnictví - vrata, branky, brány, zábradlí, schodiště, ploty......

Truhlářské, tesařské, klempířské práce. Provádíme střechy, pergoly a altány.

Správa komunikací a dopravních staveb města Brna. Společnost dále podniká v oblasti: -inženýrské činnosti na komunikačních a pozemních stavbách -projekci komunikačních staveb -řešení dopravně inženýrských studií a projektů -geodetických prací a znalecké činnosti -kopírovací práce. Držitel certifikátu systému jakosti dle ČSN EN ISO 9001.

Společnost zavádí ISO 9001. Výroba: -modely pro slévání kovů -kokily -jaderníky -a jejich obrábění na CNC frézkách, -odlévání modelů i z pryskyřic: -formy pro lisování plastů -metoda CAD- CAM při výrobě modelů. Modely pro slévání těchto materiálů: -šedá litina -tvárná litina -ocel uhlíková, legovaná, slitiny ...

Pokládka, prodej: - koberce - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy - parkety.

Stavební firma, zaměření provádění pozemní stavby, novostavby včetně jejich změn, rekonstrukce, udržovací práce, odstraňování staveb, komplexní stavby vč. poradenství -projektová činnost ve výstavbě, spolupráce s architekty -vyřízení formalit pro územní řízení -stavební povolení včetně argumentace pro zahájení stavby ...

Výrobce: -elektroinstalační materiál pro rozvaděče. Čištění všech druhů elektroinstalací pod napětím do 1000V. Import feritových jader Prodej elektroinstalačního materiálu.

Atypický nábytek. Autodoprava. Výškové práce.

Elektromontáže, měření a regulace i revize. Realizujace návrhů automatizace vytápění, ohřev teplé užitkové vody pro rodinné domy.

Stavební a výkopové práce. Pokládání stavební oceli, elektroinstalace. i firma Bauall s.r.o.

Výroba: -stolařská -stolařství.

Truhlářství. Výroba, prodej, dodávka nábytku na zakázku. Kuchyně: -dvířka -masív, biodeska MDF-mnoho druhů, barev -lamino -zabudování vestavné spotřebiče Kancelářský nábytek. Bytový nábytek.

Truhlářské práce, stolařské práce. Návrh, realizace kuchyně, kuchyní, vestavěné skříně, stojící skříně a veškerý interiér z lamina, dýhované desky s masivního dřeva.

Výroba, montáže: -kuchyně, vestavěné skříně -obývací pokoje, kancelářský nábytek.

Práce: - tesařské, - klempířské, - pokrývačské. Prodej řeziva: - hranoly - prkna - trámy. Montáž: - krovy.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Izolace plochých střech. Klempířské, pokrývačské práce.

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.

Dodávka, montáž, demontáž, maloobchod, prodej, distribuce: -plastových oken, plastová okna, okno, oken -plastové okno, okna -plastové dveře, dveří -parapety, parapet-vnitřní, vnější -výrobky z plastu -poradenství. Montáž, prodej stínící techniky: -žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu. Montáž suchých staveb, sádkrokartonových ...

Tesařské práce, tesař: -výroba pergoly, altány a bednění schodišť. Pokrývačské práce, pokrývač: -oprava, rekonstrukce střechy, střecha.

Truhlářství, stolařství: -zakázková výroba dřevěné výrobky, kování, nátěry -dveře-vchodové, vnitřní i venkovní, sklepní, garážová vrata, ... -nábytek-skříně, obývací stěny, stoly, židle, komody, knihovny, postele, dřevěné podlahy... -vinné sklepy, vinný sklep - dveře včetně kování, police, stojany, vinotéky, ... -zahrada-pergoly, ...

Provádění stavebních prací a prodej řeziva.

Zakázková výroba kuchyňské linky, skříní, skříně, nábytku, nábytek. Stolařství, truhlářství.

Práce: -truhlářství, truhlář, stolařství. Výroba, prodej: -výroba na zakázku -kuchyň, kuchyně -obývací, dětské pokoje, ložnice -šatní skříň -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -bytové doplňky -vybavení restaurací a kusovy nábytek. -přířezy a olepování ABS hran.

Vysušení vlhkého zdiva pomocí elektroosmosy.