Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výstavba rodinné domy na klíč, výstavba průmyslových objektů a občanské stavby, rekonstrukce bytových jader, zateplení rodinné domy nebo panelové domy, certifikovanými výrobky, betonové podlahy (průmyslové, samonivelační cementové podlahy, anhidrity, samonivelační stěrky), pokládka plovoucí podlahy, montáže minerálních podhledů, montáže střešních ...

Zakázková výroba nábytku, truhlářství, truhlářská výroba. -kancelářský, koupelnový nábytek -masiv -obývací stěny

Domovní elektroinstalace vnitřní. Instalace elektro do 1000 V, nn. Revize výchozí a pravidelné. Domácí vrátný, domovní signalizace, zvonky.

Zakázkové stolařství Výroba - eurookna - dveře (v profilu IV88 a IV68) - rustikální okna pro památkové objekty - kastlová okna - zimní zahrady - interiérové parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Výroba - ocelové konstrukce Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti.

Výroba - zahradní altány - pergoly - nábytek na míru. Návrhy a realizace - interiéry a exteriéry.

Elektro Ševčík. Elektromontážní práce včetně revizí, montáží a revizí hromosvodů.

přerušení: od: 27.8.2012 Truhlářství. Stolářství. Výroba, prodej: -nábytek (nábytku).

Výroba: - řezivo Tesařské práce. Demolice. Stavební činnost: - stavby na klíč.

Montáž: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - obložkové vnitřní dveře. Rekonstrukce: - rodinné domy - bytová jádra - koupelny, zednické práce.

Výroba - kompenzační rozvaděče Dodávka - regulace čtvrthodinového maxima.

Geodetické práce - vyhotovení digitální mapy obce pro projekt inženýrských sítí a dalších objektů - budování bodových polí a vytyčování bodů - vytyčení stavby v terénu - výkon činnosti odpovědného geodeta - dokumentace skutečného provedení staveb - zaměření inženýrských sítí do digitálních map - zaměření ...

Zakázková truhlářská výroba - dekorativní stojany - obaly - dárkové krabice na víno a vinné produkty.

Výroba, prodej, nábytek na zakázku: -kuchyně, kuchyňské linky, linka -ložnice, vestavěné skříně -ozvučovací technika-reproboxy. Truhlářství.

Výroba, služby: -příprava staveb -stavební práce -financování -reality jinak -správa a údržba nemovitostí.

Malířské, natěračské, tapetářské práce (malíř, natěrač, tapetář).

Nanonástřiky ošetření fasád, obkladů, dlažeb, soch, oplocení, solárních panelů, koupelen, autoskel, autolaků, textílií, dřeva, betonu, přírodních kamenů, potahů v MHD a restauracích, uniforem, pracovních oděvů, autoplachet

Komplexní výstavba a obnova komínových systémů: -tradiční kominictví -vložkování komínů -stavba nových komínů -fasádní systémy -frézování komínů -revize průmyslovou kamerou -měření spalin -kolaudace.

Zakázková výroba z umělého kamene a pískovce. Prodej, výroba, montáž, doprava: -okenní parapety -kuchyňské a koupelnové desky -police -obklady schodů -dlažby -krbové desky -lemy na bazén.

Nákladní autodoprava. Zemní práce malým rypadlonakladačem.

Přerušení činnosti do konce roku 2013. Řemeslnické práce: -malířské a natěračské práce -nátěry střech, fasád -tapetování, stěrkování -drobné zednické práce malého i většího rozsahu.

Stavební společnost, činnost: -stavby na klíč -stavby domy, pozemní a občanské stavby.