Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: -prodej zateplovacích systémů -kontaktní zateplení fasád -zednické práce aj.

Dodávky na klíč, rekonstrukce. Provoz a správa tepelných zdrojů v ČR: -provozování parní, teplovodní nebo plynové zdroje: -kotelny, VS (výměníkové stanice), PS (předávací stanice) -havarijní služba s dálkovým hlášením poruch nonstop -modernizace, opravy a rekonstrukce technických zařízení. Montáž a opravy: -kotelna, topení, rozvody ...

Provádění, projekce: -geologické práce, průzkumy.

Pokládání, pokládka: -podlahové krytiny -PVC, lino.

Služby: -autodoprava, nákladní doprava: -vnitrostátní a zahraniční: -návěs 13, 5 m -souprava -AVIA s plachtou, zvýšená 2, 35 m, prodloužená -zemní práce UDS 114, BĚLORUS -jeřábnické práce-autojeřáb AD 160 -zámečnické práce -podlahářské práce: -pokládání lino-PVC, zátěžové koberce -malířské a natěračské ...

Výroba, služby: -topenářské práce -plynařské práce -vodoinstalační práce.

Kamenictví. Zpracování a prodej: -deskovina i výrobky z přírodního kamene. Zhotovení: -pomníky, nápisy -obklady podezdívek -okenní parapety -kuchyňské a koupelnové desky -stolky -schody a obklady schodů a krbů. Prodej: -hrobové doplňky-vázy, lampy, schránky na urny, křížky a ostatní motivy z bronzu -brusivo a ...

Prodej, konzultace, realizace. Koupelny od návrhu po realizaci: - koupelnové studio - zaměření - 3D grafické návrhy - obklady, dlažby a koupelnové vybavení - sanitární keramika a koupelnový nábytek - hydromasážní vany - stavební chemie - profily podlahové, obkladové, balkonové, přechodové - dekorační lišty - lícové cihly a pásky - ...

Práce: -jeřábnické. -autojeřáb T-815 AD 20T -stavební práce -montáže hal -montáže střešních konstrukcí -doprava těžkého materiálu.

Výroba: -zámečnické práce. Výroba skládacích přenosných grilů.

Výroba: -sádrokartonářské, zateplovací a izolatérské práce.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské.

Průzkum: -inženýrsko-geologický -hydrogeologický. Práce: -strojní vrtání studní s délkou nad 30 metrů a vrty s délkou nad 30 metrů -geologické -svářečské -truhlářské. Kovoobrábění. Činnost: -zprostředkovatelská. Opravy, servis: -automobily, motorová vozidla.

Provádíme: -veškeré stavební práce -elektroinstalace -montáže hromosvodů -domovní telefony -zabezpečovací systémy -vodoinstalace -plynoinstalace -instalace topení a kotlů -opravy a zeteplování fasád -opravy sakrálních památek a historických budov.

Stolařství, truhlářství. Nábytek Brno: -kuchyňské linky včetně vybavení, dodávky spotřebičů -interiéry na klíč, zakázková výroba -ložnice, sklopné postele -sedací soupravy na míru -obývací pokoje -dětský pokoj -vestavěné skříně -předsíně, šatny. Návrh 3D vizualizace. Materiál: -lamino -dýhovaná dřevotříska, MDF a masiv -kování ...

Maloobchod: -elektro -elektroinstalační materiál.

Výroba: -zámečnictví. Provozovna Brněnská 1344 665 01 Rosice

Provádění izolací a staveb v systému jakosti ISO 9001:2000, enviromentální ISO 14001:2004; bezpečnost OHSAS 18001:1999 a 18001:2008 Realizace: -pozemní stavby, novostavby a rekonstrukce -rodinné domy, hrubé stavby i na klíč -zateplení fasád: - bytové panelové domy, RD -polystyren -minerální vata -program panel, revitalizace ...

Klempířství, pokrývačství: -veškeré klempířské práce -výroba a montáž z měděného, titanzinkového a pozinkovaného plechu -střešní izolace-živičné lepenky s posypem -pokrývačské práce -montáž střešních tašek pálených, střešního šindele podle výběru apod.

Práce: -elektromontážní práce -montáž hromosvodů -opravy elektrického zařízení -práce ve výškách -prodej a kontrola OOP.

Činnost: -elektromontáže, elektroinstalace, elektroinstalatérské práce -elektromontážní, elektroinstalační práce, opravy elektronických zařízení -elektrotechnický materiál, díly a součásti, elektroinstalační příslušenství, rozvaděče, rozvodnice, skříně, vodiče rozvodů elektroinstalace -výroba rozvaděčů NN -montáž a opravy ...

Stavební práce, stavebnictví: -zednické -izolatérské -stavba sklepy, komíny, pokládání obklady a dlažby -zateplení fasády -rekonstrukce bytové jádro, bytová jádra, koupelny, WC.

Stavební činnost: -opravy, rekonstrukce, novostavby -obklady, dlažby -renovace bytová jádra -podřezání vlhkého zdiva -fasády -pokládání kanalizace -zateplení fasád -elektroinstalační práce -novostavby na klíč.

Malířské a natěračské práce.

Instalace slaboproudých systémů: - zabezpečovací signalizace - požární signalizace - telefonní ústředny - kamerové systémy - docházkové systémy - obchůzkové systémy - ozvučovací systémy - strukturovaná kabeláž Subdodavatelsky: - výpočetní technika - anténní systémy. Fakturační adresa: -Ratíškovice 696 02, Sportovní 85.